Antena Meniu Search
x

Reacţia doctorului Mihai Lucan la acuzaţia că a vrut să ucidă un pacient: "Înseamnă că la fiecare operaţie a fost tentativă de omor"

Medicul Mihai Lucan s-a prezentat în prima dimineaţă a lui 2018 la secţia de poliţie, pentru a semna controlul judiciar.

Medicul Mihai Lucan respinge acuzaţia de tentativă de omor calificat, pentru care este urmărit penal - Observator

Medicul Mihai Lucan s-a prezentat în prima dimineaţă a lui 2018 la secţia de poliţie, pentru a semna controlul judiciar. El a reacţionat la noile acuzaţii care i se aduc, de tentativă de omor: "Înseamnă că la fiecare operaţie a fost tentativă de omor. Am tăiat o grămadă de artere!"

Prima reacţie a medicului Lucan la acuzaţia de tentativă de omor calificat cu premeditare a fost la sosirea la secţia de poliţie, unde urma să semneze controlul judiciar.

"La fiecare transplant tai câte o arteră, înseamnă că la fiecare am făcut o tentativă de omor. Anchetatorii nu au cunoştinţe, transplantul nu l-am făcut eu, ci Suciu, care m-a reclamat. Mai mult decât atât, era un transplant făcut de acest doctor. S-o fi speriat", a spus Mihai Lucan.

Fostul şef al Institutului de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca a continuat apoi, la ieşirea din secţia de poliţie.

"Am salvat zeci de mii de oameni! Spune-mi şi mie, de unde mi se trage? Actul medical nu e maşinist, e o chestie complexă. Nu se întâmplă cum se dă în ziare, se întâmplă ca bolnavii să sângereze în operaţie. Înseamnă că la fiecare operaţie a fost tentativă de omor, mii de pacienţi au sângerat! Am tăiat o grămadă de artere", a declarat Lucan.

Medicul este suspectat că în timpul unei operaţii ar fi tăiat intenţionat artera renala a unui pacient, în timpul unui transplant. Procurorii DIICOT au deschis dosar pentru tentativă de omor calificat cu premeditare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Reacţia doctorului Mihai Lucan la acuzaţia că a vrut să ucidă un pacient: "Înseamnă că la fiecare operaţie a fost tentativă de omor"