Antena Meniu Search
x

PRIMA REACȚIE a lui Mihai Stoica, după scandalul din club: "Mi-am ieşit din minţi"

Oficialul stelist Mihai Stoica, implicat într-un scandal monstru într-un club de fițe din Capitală, are o primă reacție după ce subiectul a apărut în presă.

Mihai Stoica si fiica, Teodora - FOTO: Facebook

Directorul sportiv FCSB, Mihai Stoica, implicat într-un scandal monstru într-un club de fițe din Capitală, are o primă reacție după ce subiectul a apărut în presă.

Oficialul stelist a recunoscut implicarea sa în scandalul de vineri noapte, însă susține că nu a lovit pe nimeni, ci doar a încercat să aplaneze conflictul.

"Am ieșit a 2-a oară în club în ultimele 15 luni. N-am fost lovit de nimeni, n-am lovit pe nimeni, doar am intervenit pentru Dan, prietenul fiicei mele, care se implicase într-un incident. În interiorul clubului, am aplanat conflictul, afară mi-am ieșit din minți și am exagerat, urlând, în momentul în care cineva l-a bruscat pe Dan, deși părea că se liniștise. Nu-l cauționez, a greșit, nu e prima oară, dar sper să fie ultima. Am făcut ce ar face orice bărbat pentru familia sa, pentru că el, alături de copilul meu pe care-l iubesc necondiționat, este familia mea.

P.S. Azi dimineață am fost la antrenament, ne-umflat, ne-tumefiat, ne-învinețit", a fost mesajul postat de oficialul roş-albaştrilor", este mesajul postat de Mihai Stoica pe pagina de Facebook.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacția vine după ce presa sportivă a scris că Mihai Stoica s-a bătut, alături de prietenul fiicei sale Teodora, Dan Petrache, care ar fi fost protagonistul acestui scandal monstru.

Potrivit gsp.ro, care citează mai mulți martori, Mihai Stoica se afla la o masă împreună cu fata lui, Teodora, şi iubitul Dan Petrache, dar și alte persoane. 

La un moment dat, povestește un martor, scandalul a izbucnit din senin la masa la care se afla directorul sportiv. "Au sărit MM şi Teodora şi se băteau cu unii de la masa de lângă. S-au bătut în jur de cinci minute. MM Stoica a început să arunce cu sticlele, a spart tot ce era pe masă! S-au împins în club, până au ieşit afară, au spart geamurile de la intrare cu sticlele!", a declarat un martor ocular.

Bătaia s-a mutat apoi în afara clubului, unde cei implicaţi s-au bătut cu bodyguarzii: "MM urla în curte că «Vă omor pe toţi!». Arunca în parcare cu sticlele de băutură, toţi prietenii lui încercau să-l calmeze. Avea capul umflat, era tumefiat la faţă, se învineţise... Au fost scene şocante!", a mai spus martorul citat de gsp.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » PRIMA REACȚIE a lui Mihai Stoica, după scandalul din club: "Mi-am ieşit din minţi"