Antena Meniu Search
x

Primarul din Deva reduce numărul poliţiştilor locali cu 40 de agenţi! Iar cei care rămân, nu mai primesc normă de hrană.

Primarul din Deva a început anul în forţă! Supărat că instituţia pe care o conduce are prea mulţi angajaţi, edilul ia măsuri dure.

Vezi și

Primarul din Deva a început anul în forţă! Supărat că instituţia pe care o conduce are prea mulţi angajaţi, edilul ia măsuri dure. Reduce numărul poliţiştilor locali cu 40 de agenţi, iar cei care rămân nu mai primesc normă de hrană.

Primarul Devei, Florin Oancea, în timpul unei conferinţe: "Legea spune un poliţist la 1000 de locuitori. Ar fi trebuit să fiţi maximum 70, sunteţi 112. Vă mai spun ceva: 70 veţi rămâne!"

Aşa se face că, la început de an, 42 de poliţişti locali din Deva ar putea fi nevoiţi să păşească pe un alt drum. În aceeaşi situaţie sunt şi alţi 108 angajaţi ai primăriei.

Florin Oancea, primarul Devei: "După o lună de mandat am venit cu lucruri interesante. În 2018 nu vom mai cheltui atât pe salarii. Toată această economie o vom direcţiona înspre investiţii. Nu o să le mai dăm nici norma de hrană. Şi acolo este o economie de aproximativ 300 de mii de euro pe an. Nu că nu vreau eu, dar nu se justifică."

După ce va fi aprobată noua organigramă, vor mai rămâne 750 de oameni la primăria oraşului. Chiar şi aşa sunt prea mulţi, spun locuitorii Devei.

Pentru măsura luată, edilul se aşteaptă la orice. Însă este decis să-şi susţină măsura în instanţă, dacă politiştii locali vor apela la judecătorie pentru a-şi cere dreptul la norma de hrană. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Primarul din Deva reduce numărul poliţiştilor locali cu 40 de agenţi! Iar cei care rămân, nu mai primesc normă de hrană.