Antena Meniu Search
x

Primarul din Dâmbovița care a sărbătorit cu lăutarii victoria de la alegerile locale s-a îmbolnăvit de Covid

Primarul din Dâmbovița care a sărbătorit cu lăutarii și zeci de persoane victoria de la alegerile locale a fost confirmat cu noul coronavirus. Florin Petre, primar în Crevedia, a făcut anunțul pe pagina lui de Facebook.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.10.2020, 19:52

Primarul care a sărbătorit cu lăutarii victoria de la alegerile locale s-a îmbolnăvit de Covid
Primarul care a sărbătorit cu lăutarii victoria de la alegerile locale s-a îmbolnăvit de Covid - Florin Petre/Facebook
  • După ce a aflat că a câștigat alegerile locale, Florin Petre a dat o petrecere la el acasă la care au participat lăutari și zeci de oameni.
  • Primarul a început să aibă simptome de boală pe 5 octombrie, iar testul la Covid-19 a ieși pozitiv.

Florin Petre a scris că a început să aibă „simptome de răceală” pe 5 octombrie, iar a doua zi a mers la spital, în Buftea unde a făcut testul Covid-19. Rezultatul a ieșit pozitiv.

”Menționez că de marți și până azi am așteptat rezultatul testului, care din păcate este pozitiv.  Mă simt bine, mâine voi merge la spital pentru evaluare și voi urma recomandarile medicului. Vă doresc multă sănătate tuturor”, a scris primarul din Crevedia, la sfârșitul săptămânii, pe pagina lui de Facebook.

După ce a aflat că a câștigat alegerile locale, Florin Petre a dat o petrecere la el acasă la care au participat lăutari și zeci de oameni. Vecinii au chemat poliția de două ori iar edilul a fost amendat cu 200 de lei.

Activitatea primăriei a fost suspendată pe perioada anchetei epidemiologice. 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Primarul din Dâmbovița care a sărbătorit cu lăutarii victoria de la alegerile locale s-a îmbolnăvit de Covid