Antena Meniu Search
x

Proiect în dezbatere

Cine va greşi va scoate din portfofel chiar şi 4 mii de lei. Proiectul va ajunge pe masa consilierilor generali cel târziu în luma martie. Iubitorii de animale anunţă proteste, dacă acesta va trece.

Vezi și

 Cine va greşi va scoate din portofel chiar şi 4 mii de lei. Proiectul va ajunge pe masa consilierilor generali cel târziu în luma martie. Iubitorii de animale anunţă proteste, dacă acesta va trece.

Cei patru mii de maidanezi care ar mai fi pe străzile Capitalei vor avea viaţă grea. Hingherii au pornit războiul de ca pe vremuri. Nu otrăvesc fântânile, dar vor să-i amendeze pe cei care hrănesc câinii fără stăpân.

Limitarea resurselor sau accesului la hrănă şi accesului la adăpost este o măsură care sporeşte reuşita proiectului într-o comunitate.

Cine va hrăni, pe domeniul public, orice animal fără stăpân şi va fi prins de către autorităţi riscă o amendă care ajunge chiar şi la 4 mii de lei.

Este şi nu este în regulă. Te doare sufletul să vezi că sunt fără stăpân şi sunt nehrăniţi şi sunt în haite, dar, pe de altă parte, devin periculoşi în clipa în care nu sunt hrăniţi.

Bucureştenii vor fi amendaţi doar dacă proiectul va trece de votul consilierilor. În următoarele săptămâni, el va ajunge în dezbatere publică. Potrivit Primăriei Bucureşti, în ultimele 16 luni au fost adunaţi de pe străzi peste 51 de mii de maidanezi. Mai bine de jumătate au fost, însă, eutanasiaţi pentru că nimeni nu i-a adoptat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Proiect în dezbatere