Antena Meniu Search
x

Primul carnaval al cluburilor pe litoralul romanesc

Sambata va debuta primul carnaval al cluburilor pe litoralul romanesc si, pentru ca totul sa iasa fara cusur, proprietarii localurilor de noapte au facut ultimele retusuri

Acestia au scos la inaintare artileria grea: carele alegorice si fetele frumoase. Le-a fost alaturi si primarul Radu Mazare, sufletul petrecerilor din Mamaia.

Frumoase, incantatoare si foarte zambitoare. Toate, alese pe spranceana de Radu Mazare. Ele vor anima carele alegorice care vor defila in acest weekend prin centrul statiunii Mamaia. Parada stralucitoare va da startul carnavalului de la malul marii. Intr-unul dintre carele alegorice va trona si primarul Constantei. El il va intruchipa, de aceasta data, pe Regele Soare. “Ludovic al XIV-lea cu 18 copii, care a domnit 72 de ani”, a spus Mazare.

Printre personajele care vor prinde viata se mai numara si Winnetou, un rege african sau un sah persan. Fiecare club din Mamaia are un car elegoric. Este o decizie a consiliului local, printr-o hotarare promovata chiar de Radu Mazare. Si, cum unde-i lege, nu-i tocmeala, toata lumea s-a conformat.

Eforturile edilului au fost apreciate de turistii aflati in statiune zilele acestea. Toti au admirat impresionanta desfasurare. “Este frumos, foarte frumos, e mai frumos decat in Turcia si alte tari”, spun turistii.

Parada carelor alegorice este deja o traditie la malul marii. Ea a transformat, anul trecut, statiunea Mamaia in "cea mai fashion destinatie de vacanta", titlu obtinut la Monte Carlo, in cadrul Festivalului International al Cluburilor din Europa.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Primul carnaval al cluburilor pe litoralul romanesc