Antena Meniu Search
x

Primul Crăciun fără Szobi Cseh

A venit Moş Crăciun şi la gladiatorii lui Szobi Cseh. Copiii pe care cascadorul i-a primit în braţele sale şi cărora a încercat să le schimbe destinele n-au fost uitaţi

Vezi și

A venit Moş Crăciun şi la gladiatorii lui Szobi Cseh. Copiii pe care cascadorul i-a primit în braţele sale şi cărora a încercat să le schimbe destinele n-au fost uitaţi. 

Fiul cascadorului, Arpad, este cel care a luat în mâini frâiele asociaţiei înfiinţate de Szobi Cseh. Spune că aşa îşi mai alină dorul de tatăl său.

Asociaţia Gladiator a fost lucrul pentru care Szobi Cseh a luptat chiar mai mult decât pentru propria viaţă. A crezut în a doua şansă pentru tinerii cu dizabilităţi sau din centrele de plasament.

Visul cascadorului continuă, însă. Arpad a renunţat la serviciu, şi-a vândut maşina şi a bătut la toate uşile pentru a ţine deschisă sala de sport.

Gladiatorii s-au mutat în sală nouă, sunt mai mulţi ca înainte, dar au şi mai multe nevoi. În Ajun de Crăciun, au simţit, însă, că au prieteni alături. Micuţa sală s-a umplut de cadouri pentru copii care au văzut în Szobi un mentor.

Visul lui Szobi Cseh merge mai departe prin cei peste 100 de copii care beneficiază acum de sprijinul Asociaţiei Gladiator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Primul Crăciun fără Szobi Cseh