Antena Meniu Search
x

Printul Charles, la plimbare prin Transilvania

Printul Charles e indragostit iremediabil de Transilvania. Nu trece an fara ca mostenitorul coroanei britanice sa respire aer romanesc. Dupa o noapte de tihna petrecuta la Miclosoara, astazi, printul a iesit la plimbare

Vezi și

Mereu scump la vedere. Amabil si sobru in acelasi timp. Un print adevarat, care nu uita de politete. Charles ii saluta de fiecare data pe localnicii curiosi care ies la poarta, sa il vada. S-au obisnuit sa-l zareasca la conacul de la Miclosoara, acolo unde petrece in tihna alaturi de vechiul sau prieten, contele Kalnoki. Tot de acolo, in aceasta dimineata, a plecat grabit spre Mures.

De data aceasta s-a oprit in satul muresan Archita. A vizitat mai multe case vechi si s-a bucurat de ospatul pregatit de gazde.

Dupa ospat, mostenitorul coranei britanice a plecat la o drumetie prin padure. Printul e indragostit de meleagurile Transilvaniei si are planuri mari pentru satele pe care le-a vizitat: vrea sa constuiasca un dispensar si sa consolideze mai multe cladiri.

Iar satenii din Archita sunt cum nu se poate mai mandri de o asemenea onoare. “E un om care s-o atasat de zonele noastre, ii plac”, au spus localnicii.

In aceasta seara, printul Charles se intoarce la conacul de la Miclosoara si, cel mai probabil, va ramane in Romania pana marti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Printul Charles, la plimbare prin Transilvania