Antena Meniu Search
x

Video Probleme la Spitalul din Călărași. Bolnavii ar mai fi stat la Chirurgie, de dragul asistentelor provocatoare: "Ieșeau din saloane, se uitau după ele"

Dacă cei mai mulţi dintre noi nu vrem să ajungem vreodată la spital, unii pacienţi de la Spitalul Judeţean din Călăraşi nu prea vor să mai fie externaţi. Săptămâni la rând, bolnavii le spuneau șefilor de secție că ar mai sta în spital. Motivul, ţinuta provocatoare a asistentelor.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 04.06.2022, 20:39

preview: imagine ilustrativă Vezi și

Conducerea spitalului din Călărași se confruntă cu o problemă nemaîntâlnită până acum în țară. Pacienții vor să revină... pe patul de spital. 

Adrian Simion, șef secție Chirurgie: Am primit apropouri când pacienții se externau, că parcă ar mai fi vrut să rămână internați pe secția de Chirurgie. Am observat anumite modificări în vestimentația fetelor. Niște modificări provocatoare...

Șeful de secție, lăsat rece de complimentele bolnavilor. Le-a scris asistentelor pe WhatsApp

Apropourile prin care pacienții sperau să le complimenteze pe asistente nu prea au fost pe placul șefului de secție. Când a văzut că reacțiile se repetă a decis că e cazul să ia măsuri. Aşa că la asistente a ajuns un mesaj pe WhatsApp cu recomandări despre cum ar trebui să se îmbrace. 

Pe acelaşi subiect

Adrian Simion, șef secție Chirurgie: Nu le-a interzis nimeni să poarte sarafan sau niște pantaloni mai strâmți, dar nu pot fi niște pantaloni transparenți prin care să se vadă lenjeria intimă... Pacienții ieșeau din saloane, se uitau după ele, nu e o ținută demnă de spital...

Doar că nu toate doamnele şi domnişoarele au fost bucuroase să primească astfel de sfaturi. De acord cu şeful de secţie e totuşi managerul spitalului. 

Bogdan Mihai, manager spital: Că o asistentă e deranjată că un șef de secție îi spune te rog frumos să îți tai unghiile și să nu le ai date cu ojă și să ai o uniformă decentă, atunci înseamnă că nu ar trebui să mai avem nici șef de secție.

Păreri împărțite între bărbații din Călărași

Bărbat: Nu mi se pare ok să vii într-un spital îmbrăcat neadecvat... E ca și cum mă duc într-o biserică și văd pe cineva îmbrăcat în fustă mini sau cu un decolteu... Nu este locul potrivit pentru așa ceva.

Bărbat: Nu m-ar deranja... Dacă aș fi pacient m-ar interesa în primul rând sănătatea, nu ținuta.

În acelaşi timp, situaţia din secţia de Chirurgie s-ar repeta şi în alte clinici din spital, astfel că există şanse ca recomandările vestimentare să ajungă şi la alte angajate.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Probleme la Spitalul din Călărași. Bolnavii ar mai fi stat la Chirurgie, de dragul asistentelor provocatoare: "Ieșeau din saloane, se uitau după ele"