Antena Meniu Search
x

Top 4 produse de unică folosință de care ai nevoie în casă

Utilizate în aproape orice domeniu, produsele de unică folosință sunt soluții practice și igienice, utile într-o mulțime de industrii, de la cea medicală și farmaceutică până la industria cosmetică și cea alimentară.

de Redactia Observator

la 14.03.2019, 13:30

Utilizate în aproape orice domeniu, produsele de unică folosință sunt soluții practice și igienice, utile într-o mulțime de industrii, de la cea medicală și farmaceutică până la industria cosmetică și cea alimentară. Însă, aceste echipamente nu ar trebui să lipsească nici din locuințe, având rolul de a face mai ușoare activitățile casnice și de a oferi un plus de confort celor care le folosesc.

Avantajele oferite de produsele de unică folosință sunt multiple. În primul rând, acestea sunt mult mai igienice decât produsele refolosite, acestea din urmă păstrând anumite bacterii sau microbi chiar și în urma proceselor de spălare. Totodată, e mai simplu, mai rapid și mai ieftin să folosești produse de unică folosință întrucât nu va fi nevoie să le cureți sau să le usuci după utilizare. Un alt aspect foarte important de menționat despre acestea constă în faptul că sunt produse ieftine și ușor de găsit atât în magazine, cât și online, motiv pentru care acestea sunt la îndemână oricând.

Iată 4 dintre produsele de unică folosință care nu trebuie să lipsească din casă.

Botoșei de unică folosință

Îi folosești deseori în clinici medicale, la locurile de joacă sau în muzee, dar te-ai gândit vreodată că poți utiliza botoșii de unică folosință și în interiorul casei? Aceștia sunt foarte utili atunci când ești în plin proces de renovare a unui spațiu și vrei să treci într-o încăpere finalizată fără să iei praful sau varul pe talpa încălțărilor.

De asemenea, amplasarea în hol a unui dispenser de botoși de unică folosință este soluția ideală pentru momentele în care ești grăbit și ai uitat să iei un obiect din interior. După ce aplici botoșii peste încălțări poți păși chiar și pe covorul din living, fără griji că aduci murdăria din exterior. Avantajul este că găsești botoși de unică folosință la prețuri avantajoase și îi poți folosi ori de câte ori ai nevoie.  

Măști de unică folosință

Probabil le folosești atunci când ești răcit sau atunci când vrei să te ferești de anumiți viruși, însă măștile de unică folosință sunt la fel de utile atunci când renovezi sau când faci curat în casă. Acestea împiedică inhalarea prafului sau a substanțelor toxice din soluțiile de curățenie, asigurând, astfel, protecția căilor respiratorii. Măștile de unică folosință sunt comode, având un sistem de prindere pe bază de elastic și îți permit să respiri normal, motiv pentru care nici nu vei simți atunci când le porți.

Papuci de unică folosință

Aceste accesorii nelipsite din hoteluri sau centre SPA nu trebuie să lipsească nici din casa ta. Papucii de unică folosință sunt ideali atunci când amenajezi locuința și nu vrei ca papucii de casă preferați să fie îmbâcsiți de praf sau moloz, dar și atunci când te ocupi de curățenia periodică.

De asemenea, aceste accesorii contribuie la confortul musafirilor, făcându-i să se simtă ca acasă atunci când te vizitează. Fiind ușori și nu foarte voluminoși, aceștia pot fi depozitați în spații reduse și îi poți lua cu tine chiar și atunci când călătorești pentru că nu ocupă mult loc în bagaj.

Sorțuri de unică folosință

Dacă îți place să petreci timp în bucătărie și să experimentezi rețete noi, trebuie să ai în casă mai multe șorțuri de unică folosință. Găsești diverse modele, dimensiuni și culori, toate având același rol, de a-ți proteja hainele de posibilele pete care pot apărea în timp ce gătești.

Spre deosebire de șorțurile din materiale textile, care de multe ori rămân cu pete chiar și după spălare, cele de unică folosință sunt mult mai practice, nefiind nevoie să le cureți după ce le utilizezi. În plus, datorită prețurilor accesibile, sorțurile de unică folosință sunt o soluție mult mai eficientă decât accesoriile clasice.

Produsele de unică folosință nu sunt doar igienice, ci sunt și foarte practice, ceea ce le face ideale pentru activitățile casnice. Utilizarea acestor accesorii îți oferă un confort sporit, dar și posibilitatea de a economisi timp și bani, fiind produse accesibile, care nu necesită curățare după utilizare. Nu trebuie să îți faci griji nici în privința poluării deoarece produsele de unică folosință sunt prietenoase cu mediul înconjurător.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Top 4 produse de unică folosință de care ai nevoie în casă