Antena Meniu Search
x

Profesorul de muzică, reţinut pentru pedofilie, arestat

Nu aveau mai mult de zece ani! Îşi vedeau profesorul de canto ca pe un părinte. Dar el le-a distrus copilăria! Lucian Darie, profesorul de muzică din Piatra Neamţ, dar şi cântăreţul care a colaborat cu artişti celebri, a fost arestat preventiv.

Vezi și

 Pentru pornografie infantilă şi agresiune sexuală. Victima care a avut curaj să-i povestească mamei cum a dezbrăcat-o dascălul are doar şase ani. E de vârstă cu fiica lui. Procurorii vorbesc despre aproape 200 de înregistrări cu abuzuri sexuale filmate chiar de Lucian Darie.

Vocea sa l-a adus în faţa copiilor! Era idolul lor! Profesorul care cânta dumnezeieşte. Ascundea, însă, gânduri demonice! În tăcere, lecţiile de canto s-au transformat în scene de coşmar. O spun procurorii şi, din ce în ce mai mulţi părinţi.

"Fetiţa mea a refuzat să mai meargă la ore. Ar fi auzit de la alţi copii că îi atinge şi îi mângâie. Ba chiar că se dezbracă în faţa lor. Îmi dau seama, acum, că a scapat de ceea ce putea să o afecteze profund emoţional şi nu numai", a declarat mama unei foste eleve

Alte copile n-au scăpat. Suflete pure atrase într-o capcană obscenă, luni la rândul, de omul cu o mie de feţe. Chiar şi procurorii s-au îngrozit când au văzut sute de înregistrări făcute chiar de Lucian Darie.

Cu o pasiune bolnavă, profesorul filma atunci când rămânea singur cu câte o elevă. S-ar fi dezbrăcat în faţa fetiţelor. Ba chiar le-ar fi agresat sexual, susţin anchetatorii. Când a aflat că e anchetat, profesorul a invocat probleme de sănatate şi şi-a dat brusc demisia.

Trecuse cu brio toate testele psihologice. I-a făcut pe toţi să aibă încredere în el. Doar era şi el tată. Are o fetiţă de şase ani. Chiar vârsta victimei a cărei mamă a decis să-l demaşte. Colegii săi au crezut că e vorba de o firească mângâiere părintească.

Ce s-a întâmplat la clubul copiilor din Piatra Neamţ, zguduie scena muzicii româneşti. Lucian Darie a colaborat cu mulţi artişti celebri. Loredana Groza, Mircea Rusu, Alexandra Ungureanu, Mihai Constantinescu. Nimeni, absolut nimeni, nu-şi imagina că poate avea apucături de pedofil.

E absolvent al Universităţii de Artă din Iaşi. A câştigat aproape de fiecare dată premii importante la festivalurile de muzică folk la care a participat. La emisiuni, cucerea de fiecare dată publicul.

Astăzi, judecătorii au urmărit altfel de clipuri cu el. Cele în care se dezbărca în faţa fetiţelor pe care apoi le abuza. Sunt imagini pe care profesorul a încercat să le şteargă atunci când a aflat de anchetă. Dar procurorii le-au recuperat. În baza acestor probe, magistraţii au decis ca Lucian Darie să fie arestat preventiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Profesorul de muzică, reţinut pentru pedofilie, arestat