Antena Meniu Search
x

Profesorul de pictura din Suceava, Cornel Dan, a fost gasit mort in casa

O crima odioasa a transformat casa unui pictor cunoscut din Suceava intr-un tablou de groaza. Barbatul a fost gasit fara suflare in apartamentul lui

Vezi și

Cornel Dan era un artist plastic cunoscut in oras. In iarna, a impresionat pe toata lumea dupa ce a pictat un gard in motive populare.

Astazi, ginerele pictorului, venit in vizita, a dat peste tabloul de groaza. In hol, in baie, dar si in camere, peretii erau stropiti de sange. Dovada ca barbatul s-a luptat pentru viata lui inainte sa fie ucis.

Anchetatorii au stabilit ca victima era moarta de cel putin 24 de ore. Acum incearca sa afle cine i-a vrut intr-atat raul incat sa-i ia viata.

De aproape un an, o femeie, cu 30 de ani mai tanara, ii tot facea vizite pictorului si de multe ori ramanea si peste noapte in apartament. Pe ea ar fi auzit-o vecinii strigand in noaptea fatidica.

Oamenii spun ca femeia ar fi pus ochii pe apartamentul pictorului. Saptamana trecuta, ar fi venit insotita de un barbat si l-a amenintat. “Sotia vanzatorului de la chiosc ar fi auzit-o cand zicea: Na, l-am omorat!, Na, l-am omorat", povestesc vecinii.

Politistii incearca acum sa afle cine este femeia. Si mai ales daca are vreo legatura cu crima.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Profesorul de pictura din Suceava, Cornel Dan, a fost gasit mort in casa