Antena Meniu Search
x

Prognoza animalelor: se prea poate sa apara asa-zisa "Zapada a Mieilor"

Traditia spune ca de acum inainte ar trebui sa fie o vreme tot mai frumoasa si mai calda. Totusi, nu e exclus sa mai ninga putin: se prea poate sa apara asa-zisa "Zapada a Mieilor".

Vezi și
Soarele apare din cand in cand printre nori iar vantul sufla usor. Pelicanii isi curata tacticos penele cu ciocurile lor mari, semn ca se bucura in liniste de venirea primaverii.

Sunt pasari migratoare, asa ca ele ar trebui sa stie sigur daca a venit sau nu sezonul cald. Nici suratele lor autohtone, gastele, nu par sa-si faca griji ca iarna s-ar putea intoarce.

Lupii au iesit si ei la o mica plimbare. Se bucura de razele de soare ce au patruns in tarcul lor si chiar intra in apa ca sa se mai racoreasca. Iar regele junglei se bronzeaza la soare alaturi de regina sa. Ai putea sa juri ca-si fac siesta in savana.

Doar ursul a ramas ursuz. Sta inchis in casuta lui. Iar in popor se spune ca este meteorologul de serviciu. Atunci cand se termina iarna, el ar trebui sa iasa din barlog si sa ne anunte ca vine primavara. Din pacate, ursul a fost cam scump la vedere, poate ca e un semn ca iarna nu a plecat definitiv.

Nici macar rugamintile tinerilor sai vizitatori nu l-au convins sa-i zambeasca soarelui.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Prognoza animalelor: se prea poate sa apara asa-zisa "Zapada a Mieilor"