Antena Meniu Search
x

Programul Litoralul pentru toți a început cu prețuri scăzute la cazare

Vacanţă de lux la preţ de chilipir. Programul Litoralul pentru toţi a început cu cele mai bune oferte de cazare. Un singur voucher de vacanţă acoperă costurile unui întreg sejur la un hotel de cinci stele.

de Redactia Observator

la 02.09.2019, 00:48

Vezi și

Vacanţă de lux la preţ de chilipir. Programul Litoralul pentru toţi a început cu cele mai bune oferte de cazare. Un singur voucher de vacanţă acoperă costurile unui întreg sejur la un hotel de cinci stele. 49 de hoteluri au redus preţurile pentru turiştii care vor să-şi petreacă concediul la mare în septembrie. Proprietarii de terase şi restaurante, în schimb, se pregătesc să tragă obloanele.

În timp ce, pe plaje, unii turişti încearcă să profite de ultimele raze ale soarelui, alţii abia sosesc în staţiuni. Programul Litoralul pentru toţi a început cu preţuri mai mici chiar şi cu 70 la sută faţă de cele din vârf de sezon. Şase nopţi de cazare la un hotel de trei stele, în Mamaia, costă acum 1.200 de lei. Adică jumătate din tariful din iulie.

Cu valoarea unui voucher de vacanţă, turiştii îşi pot permite o vacanţă în condiţii de lux. Şase nopţi în singurul hotel de 5 stele înscris în program costă mai puţin de 1.500 de lei. Aceeaşi ofertă era de peste două ori mai scumpă în sezonul de vârf.

Programul vine şi cu alte chilipiruri. Pentru mai puţin de 1.800 de lei, turiştii se pot caza şase nopţi în apartamentul prezidenţial al unui hotel de patru stele.

49 de hoteluri s-au înscris în program. Iar preţurile scad şi în unităţile care nu figurează pe lista Litoralul pentru toţi.

Dacă preţurile scad la cazare, pe plajă, la terase şi restaurante, tarifele au rămas ca în vârf de sezon.

Proprietarii de restaurante se plâng că numărul clienţilor a scăzut. De luni, mulţi vor începe să strângă mesele.

100.000 de turişti sunt aşteptaţi la mare în programul Litoralul pentru toţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Programul Litoralul pentru toți a început cu prețuri scăzute la cazare