Antena Meniu Search
x

Prosoape pentru hotel de la Brodank, pentru confortul deplin al oaspeților

Elemente definitorii ale confortului din cadrul unităților hoteliere, prosoapele - alături de lenjeria de pat, fac marea diferență între oaspeții mulțumiți și cei nesatisfăcuți. Din rândul textilelor care aduc o contribuție însemnată vizavi de confort, acestea satisfac orice exigențe atunci când materialul din care sunt confecționate are la bază fibre naturale, moi.

de Redactia Observator

la 23.12.2019, 18:21

Elemente definitorii ale confortului din cadrul unităților hoteliere, prosoapele - alături de lenjeria de pat, fac marea diferență între oaspeții mulțumiți și cei nesatisfăcuți. Din rândul textilelor care aduc o contribuție însemnată vizavi de confort, acestea satisfac orice exigențe atunci când materialul din care sunt confecționate are la bază fibre naturale, moi.

Realizată din țesături atent alese, din bucle de bumbac 100%, cu textură plușată, gama de prosoape pentru hotel de la Brodank încântă hotelierii și administratorii de spații HoReCa printr-o multitudine de calități. Despre producător, aceștia deja știu că este unul consacrat în domeniu, mereu cu produse profesionale și costuri echitabile.

Confortul oaspeților, deplin cu prosoapele pentru hotel de la Brodank

Atunci când balanța este în echilibru vizavi de calitate și prețuri, oferta de produse stârnește atenția. Astfel a devenit un reper portofoliul de produse pentru hotel de la BRODANK, de interes în acest context fiind prosoapele definite de o capacitate maximă de absorbție, alături de o finețe aparte. Producator de lenjerii hoteliere Brodank are inclusă în serviciile sale și pe cea de prosoape, printre altele. Vin cu un plus considerabil, cel de a fi personalizate, la cerere, prin trei metode binecunoscute: brodare, imprimare sau metoda jacquard.

Sunt produse vedetă datorită plusului pe care îl aduc față de competiție: capacitatea de a absorbi șocurile spălătoriilor comerciale!

Referitor la mențiunea de mai sus, meritele în acest sens se îndreaptă către țesăturile pe care le au la bază, respectiv longevității acestora. Se adresează pensiunilor, unităților hoteliere de până la 5 stele, dar și hostelurilor, motelurilor de asemenea. Mai ales sunt preferate pentru că se pliază pe cererile hotelurilor, vizând produse ce presupun o întreținere ușoară, la un cost accesibil. Nu se pune problema că întotdeauna trebuie să asigure confortul oaspeților, este cel care trebuie să primeze.

Nu doar în cazul unităților hoteliere, ci și a centrelor spa sau wellness, gama de prosoape și halate totodată de la Brodank este renumită pentru că asigură o utilizare durabilă, deci profitabilă. Fără a face vreun rabat de la calitate, sunt mereu ideale în ceea ce privește crearea unei atmosfere deosebite în cadrul băilor, relaxante.

Cât despre serviciile de personalizare, acestea sunt o sugestie interesantă, îmbrățișată mai ales de cei care administrează unități de lux, ce trebuie să se mențină la standarde înalte. Spre exemplu, logo-urile constituie o variantă excelentă de personalizare a prosoapelor, prin oricare dintre metodele mai sus menționate.

Fiecare dintre cei interesați pot cere o ofertă personalizată direct pe site-ul oficial al producătorului -www.lenjerii-hotel.ro, respectiv pot contacta telefonic specialiștii.

Textilele de la Brodank Comarnic, emblematice pentru unitățile HoReCa

Ospitalitatea trebuie să fie calitatea de top a oricărei unități, indiferent de specificul acesteia. Au privilegiu de a încânta deci musafirii atât cei care administrează hoteluri sau pensiuni, cât și centrele spa, cele wellness etc. În rândul produselor care vor primi atenția cuvenită astfel intră nu doar prosoapele sau halatele, ci mai ales lenjeriile de pat. Criteriile pe care trebuie să se plieze acestea sunt de asemenea pretențioase. Doritorii pot alege dintre cele peste 30 de tipuri de țesături din care Brodank confecționează lenjeriile. Materia primă este la rolă și este adusă din peste 7 țări, deci există diversitate.

Produsele sunt realizate mereu la comandă, în funcție de cerințele clienților. Cei noi pot solicita mostre ale țesăturilor de interes pentru a le testa rezistența la spălare, respectiv la purtare și pentru a se convinge că ceea ce au ales este ceea ce se și potrivește unități administrate. Întotdeauna va fi adăugată și o marjă la dimensiunile specificate de cei care cumpără, pentru ca lenjeria să se potrivească perfect cu nevoile. Despre cât este de important ca acestea să se plieze pe cele ale saltelei pe care o vor îmbrăca, a pernelor și a pilotelor nu va mai fi dezbătut. Sunt aspecte binecunoscute publicului. Pe lenjerii-hotel.ro găsesc cei interesați portofoliul producătorului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri sociale » Prosoape pentru hotel de la Brodank, pentru confortul deplin al oaspeților