Antena Meniu Search
x

Video Protest la hipermarket, în Brașov. Mai mulți oameni au blocat casele de marcat într-un mod neobișnuit

Protest neobişnuit într-un mare magazin din Braşov. Zeci de clienți au blocat, timp de două ceasuri, casele de marcat, în semn de protest față de agresarea unei tinere.

Vezi și
  • Totul a pornit după ce o tânără a reclamat faptul că a fost bătută de paznicii supermarketului
  • Conducerea companiei a anunțat că a dat afară paznicul

Oamenii acuză angajaţi ai magazinului de rasism. Îmbrăcaţi în tricouri albe cu mesaje ironice, clienţii şi-au umplut coșurile cu cumpărături, au pus toate produsele pe bandă, după care, în ultima clipă, au renunţat la cumpărături.

Totul a pornit după ce o tânără a reclamat faptul că a fost bătută de paznicii supermarketului, care suspectau că a furat.

După incident, conducerea companiei a anunțat că a dat afară paznicul, a schimbat directorul de magazin, iar șeful serviciului de securitate este cercetat disciplinar.

Reacţia Carrefour după incidentul de la Braşov

Ne-am fi dorit ca zilele acestea să transmitem doar mesaje de Crăciun, de ajutor față de cei care au nevoie. Așa cum o facem prin toate acțiunile noastre de zi cu zi. Dar avem un mesaj mai important: ne exprimăm public regretul pentru un incident intolerabil petrecut între agenții de securitate și o clientă, la magazinul nostru din Brașov. Înainte să-i ajutăm pe alții, trebuie să nu rămânem indiferenți la ce se întâmplă sub ochii noștri.

Politica în aceste cazuri este clară: nu tolerăm nici forme de agresiune, și nici nu ne substituim autorităților în a stabili vinovăția cuiva. Vă promitem deschidere și transparență maxime.

Vă mulțumim și pentru momentele în care ne lăudați, și pentru cele în care ne criticați. Știm că vă doriți ca societatea în care trăiți să fie una mai empatică, mai implicată și atentă. Am greșit, vom învața din ce s-a întâmplat și vom lucra astfel încât să devenim mai buni”, a declarat Anca Damour, membru în Comitetul Executiv al Carrefour România.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Protest la hipermarket, în Brașov. Mai mulți oameni au blocat casele de marcat într-un mod neobișnuit