Antena Meniu Search
x

Purificator cu arome sau un dezumidificator portabil, pentru un aer curat în bucătărie, living sau dormitor

Într-o lume din ce în ce mai poluată, un stil de viaţă sănătos implică şi utilizarea unui gadget potrivit, în funcţie de încăpere.

de Redactia Observator

la 03.06.2019, 17:33

Vezi și

Într-o lume din ce în ce mai poluată, un stil de viaţă sănătos implică şi utilizarea unui gadget potrivit, în funcţie de încăpere! Aşa că, pentru a avea un aer curat în bucătărie, living sau dormitor, puteţi opta pentru un purificator cu arome sau un dezumidificator portabil. Vă costă de la câteva sute de lei, pânâ la 3000 de lei, depinde de funcţiile dorite.

Aparatura inteligentă este din ce în ce mai vânată de români. Iar dezumidificatorul de aer este unul dintre produsele foarte solicitate de piaţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dezumidificatorul de aer este - precum îi spune numele - un aparat care elimină umezeala din cameră. Acest lucru impiedică apariţia mucegaiului şi a prafului. Pe piaţă oferta este una tot mai variată, iar preţurile pornesc de la câteva sute de lei şi ajung chiar şi până la 3000 de lei.

Aerul pe care îl respiraţi în propria casă poate fi la fel de poluat ca cel de pe stradă. Iar să aerisiţi locuinţa, nu este întotdeauna suficient pentru a respira aer curat. În acest caz, este recomandat purificatorul de aer, recomandat în special celor care suferă de tot felul de alergii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Purificator cu arome sau un dezumidificator portabil, pentru un aer curat în bucătărie, living sau dormitor