Antena Meniu Search
x

Puşcărie pe viaţă pentru un tată din Neamţ şi obligat să plătească aproape 2 milioane de euro (Video)

Florin Petrache, bărbatul din Neamţ care şi-a ucis fiul şi soacra, apoi a dat foc la casă, şi-a primit pedeapsa de la magistraţii Tribunalului Neamţ, aceasta fiind maximul posibil de pedeapsă în cazul său.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 24.10.2019, 17:36

- Observator.tv

Florin Petrache, bărbatul din Neamţ care şi-a ucis fiul şi soacra, apoi a dat foc la casă, şi-a primit pedeapsa de la magistraţii Tribunalului Neamţ, aceasta fiind maximul posibil de pedeapsă în cazul său.

El a fost condamnat la puşcărie pe viaţă şi obligat să plătească aproape două milioane de euro familiilor victimelor.

Închisoare pe viaţă pentru tatăl criminal din Neamţ

Magistraţii din cadrul Tribunalului Neamţ au pus punct procesului pentru dubla crimă din strada strada Blanduziei din Piatra Neamţ, cînd un bărbat şi-a ucis fiul minor şi soacra.

Florin Petrache a primit maximul de pedeapsă prevăzută de lege, fiind condamnat la închisoare pe viaţă, pentru omor calificat şi distrugere.

De asemenea, el este obligat să plătească daune uriaşe, ce depăşesc 1,8 milioane de euro familiilor victimelor, potrivit monitorulneamt.ro.

Totuşi, decizia instanţei de fond nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Bacău.

Şi-a ucis soacra în timp ce dormea, dar şi pe fiul său, care a sărit s-o apere

Tribunalul Neamț l-a arestat în martie pe Florin Petrache, acuzat de omor calificat și distrugere prin incendiere. El și-a înjunghiat fiul și soacra în dimineața de 26 martie, iar necropsia a stabilit că victimele n-au mai avut nici o şansă de a fi salvate. Un prim raport al medicilor legiști arăta că Florin Petrache şi-a înjunghiat fiul de cel puţin 10 ori. Băiatul de 16 ani, ucis de propriul tată, a murit apărându-și bunica. Soacra bărbatului a murit şi ea, sub ploaia de lovituri de cuţit.

Ulterior, Petrache a dat foc la casă, cu trupurile înăuntru. Motivaţia se pare că a fost răzbunarea pe fosta soţie, care îi luase totul, după divorţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Puşcărie pe viaţă pentru un tată din Neamţ şi obligat să plătească aproape 2 milioane de euro (Video)