Antena Meniu Search
x

Mit sau realitate? Puterea brăţărilor Rudraksha

Omul, prin natura sa, este un etern căutător al secretului sănătăţii, fericirii şi prosperităţii. Indienii, spre exemplu, sunt convinşi că purtarea unui anumit tip de brăţară îi fereşte de toate relele.

Vezi și

Omul, prin natura sa, este un etern căutător al secretului sănătăţii, fericirii şi prosperităţii. Indienii, spre exemplu, sunt convinşi că purtarea unui anumit tip de brăţară îi fereşte de toate relele.

La prima vedere, sunt nişte simple accesorii, formate din nişte sâmburei, printre care sunt intercalate piese semipreţioase sau bucăţele de argint. În realitate, sâmbureii sunt lacrimile unui zeu, iar indienii sunt convinşi că au proprietăţi electromagnetice extrem de puternice.

Mărgelele Rudraksha sunt fructele tari ale arborelui cu acelaşi nume. Legenda spune că, în momentul în care Shiva a văzut câtă răutate este în lume, a început să plângă. Când lacrimile sale au atins pământul, au răsărit aceşti copaci. De altfel, aşa se şi traduce numele Rudraksha: „lacrimile lui Shiva".

Mărgelele Rudraksha sunt fructele tari ale arborelui cu acelaşi nume. Legenda spune că, în momentul în care Shiva a văzut câtă răutate este în lume, a început să plângă. Când lacrimile sale au atins pământul, au răsărit aceşti copaci. De altfel, aşa se şi traduce numele Rudraksha: „lacrimile lui Shiva". Despre fructele acestui pom se spune că au proprietăţi de vindecare şi sporesc bunăstarea celui care le poartă.

Cosette a aflat acest lucru în mod întâmplător, în timp ce naviga pe internet. I s-a părut foarte interesant, aşa că a plecat în India pentru a se convinge de puterea lor. După ce le-a studiat intens la Rudra Center şi a obţinut o diplomă, a renunţat la brokeraj şi a început să creeze brăţări din Rudrakshe.

Sunt de la 1 la 21 de muchii, fiecare are o energie aparte. Interacţionează cu corpul nostru, cu aura noastră, cu punctele noastre energetice. Rudraksha ne curăţă aura, câmpul energetic, pentru că asta este puterea ei.

Cosette spune că rudrakshele acţionează pe trei planuri în viaţa celui care le poartă.

În primul rând pentru sănătate, pentru că cea mai importantă este sănătatea. După aceea este fericirea şi fericirea de fapt este liniştea noastră interioră. Prosperitatea pentru că avem nevoie şi de bani să trăim.

Cine poartă o rudrakshă trebuie să mai ştie că Shiva îi pedepseşte pe cei care fac sex cu brăţările la mână.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferati ca pentru masa de Paşte să preparati cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Mit sau realitate? Puterea brăţărilor Rudraksha