Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Radu Mazăre a scăpat de arest

Radu Mazăre a lăsat un loc liber în Beciul Domnesc. A stat doar o noapte în arestul plin de VIP-uri al Poliţiei Capitalei. Judecătorii Curţii Supreme au respins cererea de arestare preventivă

de Redactia Observator

la 18.03.2015 , 19:45

Radu Mazăre a lăsat un loc liber în Beciul Domnesc. A stat doar o noapte în arestul plin de VIP-uri al Poliţiei Capitalei. Judecătorii Curţii Supreme au respins cererea de arestare preventivă

Radu Mazăre a plecat aseară, din sala de judecată, la două ore după expirarea ordonanţei de reţinere. Era extenuat. Şi-a venit în fire la un restaurant din Capitală. Acolo a luat masa, cu o tânără. A băut câteva pahare de whiskey, s-a plimbat relaxat prin local, iar la plecare s-a urcat la volan. În ultima clipă şi-a lăsat însă prietena să-i conducă maşina. Şi a fost inspirat. Pentru că au fost opriţi, în trafic, de poliţişti.

I-a mulţumit judecătoarei care l-a lăsat liber. Recunoaşte că în viaţă a avut mereu noroc, cu femeile.

Vezi și

Târziu în noapte s-a retras în apartamentul său din Capitală. Dimineaţă a avut o surpriză. Nu-i pornea masina. A reuşit să ajungă totuşi la arest, cu o altă maşină. Şi-a luat lucrurile şi actele.

La plecare i-a salutat pe foştii colegi de celulă claxonând prelung. Câteva ore mai târziu, Radu Mazăre le-a vorbit în exclusivitate reporterilor Observator despre planurile pe care le are. "Sunt şi eu om, îmi place şi mie viaţa şi e greu să trăieşti cu geanta la cap pregătită, în fiecare dimineaţă să te uiţi la ceas dacă nu vin mascaţii să te ia. O sa imi dau demisia cat de curand".

Primarul Constanţei este cercetat pentru luare de mită, abuz în serviciu şi conflict de interese. Ar fi primit 9 milioane de euro, ca să acorde diverse contracte unor firme. Banii ar fi fost primiţi prin contracte fictive, de publicitate, încheiate cu un ziar şi o televiziune al căror acţionar era prietenul lui, Sorin Strutinsky.

Procurorii susţin că după primirea mitei, autorizaţiile erau emise de primăria Constanţa cu o viteză incredibilă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Radu Mazăre a scăpat de arest