Antena Meniu Search
x

Radu Mazăre a trimis un mail de șase pagini, în care acuză statul paralel că l-a transformat într-o țintă politică. Fostul primar susține că nu se mai întoarce în România

Radu Mazăre a trimis un mail de șase pagini în care vorbește despre dosarele sale penale, acuzănd statul paralel că l-a transformat într-o țintă politică.

Radu Mazare - FOTO: Hepta

Radu Mazăre a trimis un mail de șase pagini în care vorbește despre dosarele sale penale, acuzănd statul paralel că l-a transformat într-o țintă politică.

"Modalitatea în care statul Român, prin intermediul structurilor de forta si justitie ma cerceteaza abuziv, nu ține cont de legiile in vigoare, incalcă cu buna stiinta deciziile Curtii Constitutionale, dovedește că sunt in continuare o tinta politica, a statului paralel, care trebuie eliminata prin orice mijloace. În anul 2017 am fost pus sub acuzare de DNA Constanta in patru noi dosare penale in care am calitatea fie de suspect, fie de inculpat, acuzatiile fiind de abuz in serviciu sau complicitate la abuz in serviciu", își începe Radu Mazăre pledoaria.

El prezintă apoi mai multe dosare în care este cercetat sau condamnat, cum ar fi dosarul privind doua schimburi de terenuri între Municipiul Constanța și persoane fizice la o valoare nefavorabilă Municipiului Constanta sau cel în care este acuzat ca vândut opt terenuri apartinand domeniul privat Constanta prin negociere directa si nu prin licitatie publica si ca vanzarea a fost facuta la un pret subevaluat.

"Precizez ca evaluarea terenului a fost facuta de un evaluator selectat in baza unei proceduri de licitatie. Oportunitatea schimburilor a fost decisa de Consiliul Local (C.L.) in baza hotararilor de Consiliu Local Municipal (H.C.L.M.). Valoarea terenurilor a fost insusita in numele si pentru C.L. de comisia de vanzare special constituita de C.L. prin H.C.L.M. din care eu nu fac parte. In cazul schimburilor de teren, valorile terenurilor au fost insusite direct de C.L. Toate H.C.L.M-urile aferente sunt in vigoare, au fost semnate pentru legalitate de secretarul C.L. si contrasemnate de prefect. Dupa semnarea documentelor de catre toti functionarii Primariei cu atributi in domeniu, actele au fost verificate si semnate de notar, ultimul care si-a pus semnatura fiind Primarul. Revoltator si frustrant!", scrie fostul primar al orașului Constanța.

Mazăre continuă: "In acelasi timp mai sunt in stare de judecata in alte patru dosare, pe care nu le detaliez din considerente de spatiu si lungime al materialului, dar am sa dau cateva exemple edificatoare asupra felului in care Statul Paralel din Romania, prin intermediul unor procurori, anumitor judecatori, a serviciilor si a ziaristilor aserviti distruge viata, imaginea, reputatia, cariera, sanatatea, linistea familiala si sufleteasca a unui om considerat drept țintă".

În încheiere, Mazăre scrie: "Tipic justie Romaneasca! Pentru unii muma pentru altii ciuma! As mai putea da nenumarate alte exemple, dar nu exista spatiu si timp. Toate aspectele mentionate mai sus dovedesc ca sunt o tinta politica a Statului Paralel si ca in Romania nu am nici o sansa sa beneficiez de o justitie corecta, independenta, obiectiva si impartiala. Pentru toate aceste motive am decis sa solicit azil politic in Republica Madagascar. Atunci cand in Romania va exista o justitie reala, ma voi intoarce".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Radu Mazăre a trimis un mail de șase pagini, în care acuză statul paralel că l-a transformat într-o țintă politică. Fostul primar susține că nu se mai întoarce în România