Antena Meniu Search
x

Raed Arafat anunță la ce să ne așteptăm de la 15 iunie: „Vă spun sigur ce nu vom deschide atunci”

Raed Arafat susține că este prea devreme pentru a spune clar ce măsuri de relaxare vor fi luate de la 15 iunie, însă șeful DSU a subliniat că exstă anumite activități care nu pot fi reluate în următoarea perioadă. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 05.06.2020, 09:19

Raed Arafat anunță la ce să ne așteptăm de la 15 iunie
Raed Arafat anunță la ce să ne așteptăm de la 15 iunie - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta
  • Următorul val de relaxare va avea loc la data de 15 iunie.
  • Raed Arafat a subliniat că este posibil ca unele mall-uri să fie deschise de la 15 iunie.

Au fost anunțate câteva măsuri posibile de către ministrul Economiei, de către alți miniștri. (...) Suntem la doar 4 zile de la relaxarea din data de 1 iunie. Noi trebuie să vedem efectele acestei relaxări, ca să putem să spunem cu certitudine ce va rămâne și ce nu dintre activitățile care urmează să se deschidă. Noi, lumea medicală, rămânem în acest moment în observație”, a spus Raed Arafat, la Digi 24.

Secretarul de stat în MAI a subliniat că e posibil ca unele mall-uri să fie deschise, dar „e prea devreme să spunem care dintre ele, cum va fi acest lucru până nu vedem care este impactul perioadei 1 iunie – 15 iunie”.

Raed Arafat a mai spus ca poate spune cu siguranta ce nu se va intampla dupa 15 mai: 

„Poate ca nu e bine sa ne asteptam la activitati in masa in spatii inchise, la activitati cu un numar foarte mare de participanti in spatii deschise. De exemplu, poate cinematografele sau teatrele nu vor fi la capacitate maxima din 15 iunie. Poate anumite competitii se vor face cu un numar limitat de spectatori. Dar ce nu va fi cu siguranta sunt manifestatiile in numar mare. Aici vorbim de sali de cinema, sali de spectacole, festivaluri cu un numar mare de oameni in exterior”, a mai spus Arafat.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Raed Arafat anunță la ce să ne așteptăm de la 15 iunie: „Vă spun sigur ce nu vom deschide atunci”