Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ramona, o profesoară de română din Vâlcea, a căzut din picioare în faţa băieţelului ei şi medicii au spus că nu va supravieţui

Ramona, o profesoară de română din Vâlcea, a căzut din picioare în faţa băieţelului ei şi medicii au spus că nu va supravieţui. Are doar 35 de ani şi se luptă din răsputeri pentru viaţă. Are nevoie de ajutorul tuturor.

de Redactia Observator

la 29.10.2018 , 11:18

Ramona, o profesoară de română din Vâlcea, a căzut din picioare în faţa băieţelului ei şi medicii au spus că nu va supravieţui. Are doar 35 de ani şi se luptă din răsputeri pentru viaţă. Are nevoie de ajutorul tuturor.

Ramona Nicula, în vârstă de 35 ani profesoară de limba română la școala din comuna Bunești, Vâlcea, într-o zi de sâmbătă în timp ce se afla acasă împreună cu băiețelul ei, i s-a făcut brusc rău și a început să verse. 

Băiețelul s-a speriat și l-a sunat repede pe tati, care era la un eveniment (este fotograf profesionist la evenimente) și i-a spus că mamei îi este rău. Tatăl a presimțit că se întamplă ceva grav și a sunat la 112.

Articolul continuă după reclamă

A fost dusă la Spitalul Judeţean din Vâlcea şi pentru că acolo nu i s-a dat nicio şansă a fost trimisă cu elicopterul la Bucureşti. A fost operată de urgenţă doar pentru că era foarte tânără, dar nu credea nimeni că va supravieţui, după un accident cerebral vascular. Un accident vascular la doar 35 de ani, așa brusc, fără alte semne. 

Pe acelaşi subiect

Acum Ramona este în scaun cu rotile, se poate exprima după progresele făcute de ea, dar nu îndeajuns, încă nu realizează nimic din ce i s-a întamplat și are mare nevoie de mobilizarea oamenilor cu suflet. Şansa ei este tot la București, are nevoie de un tratament foarte costisitor și de multă recuperare, recuperare care costă mult și trebuie făcută doar în clinici de specialitate, cu medici de specialitate.

Din păcate, Casa de Asigurări nu decontează nimic din aceste cheltuieli, iar economiile familiei Nicula s-au terminat. Dar Ramona vrea să se facă bine pentru soțul, băiețelul său și, așa cum spune ea: "să se reîntoarcă la copii de la școală" 

Familia Nicula poate fi ajutată apelând la următoarele date de contact:

+40722522752 Gabi Nicula soțul Ramonei.

Cont Bancar :

RO09BRDE390SV55053313900 NICULA GABRIEL

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Ştiri sociale » Ramona, o profesoară de română din Vâlcea, a căzut din picioare în faţa băieţelului ei şi medicii au spus că nu va supravieţui