Antena Meniu Search
x

Rănit grav pe motocicletă

A iubit viteza, adrenalina şi motoarele, iar acestea l-au dus în pragul morţii. Un tânăr de 24 de ani se luptă să trăiască, după un grav accident rutier pe o stradă din Bistriţa

Vezi și

A iubit viteza, adrenalina şi motoarele, iar acestea l-au dus în pragul morţii. Un tânăr de 24 de ani se luptă să trăiască, după un grav accident rutier pe o stradă din Bistriţa

A izbit violent cu motocicleta un autoturism care a virat pe sensul lui de mers. Atât el cât şi pasagerul maşinii au fost imediat preluaţi de ambulanţe. Poliţiştii spun că tânărul nu avea permis categoria A.

Pe zeci de metri, pe şosea, sunt urmele impactului violent. În ambulanţă, medicii îl stabilizează pe tânărul de 24 de ani. Dar şansele să supravieţuiască sunt minime.

Flopy, cum i spuneau prietenii, s-a îndreptat conştient pe drumul spre moarte. A lovit puternic un autoturism, pe care nu l-ar fi văzut din cauza vitezei, spun martorii.

Tânărul îşi iubea motorul, unul foarte puternic. Arăta asta pe o reţea de socializare. Ca o ironie, tot pe internet, fotografia de copertă ascundea un mesaj cutremurător - "moarte sau glorie".

La spital a ajuns şi pasagerul maşinii, o femeie, în stare gravă. Din primele cerceri, se arată că tânărul nu avea permis de conducere pentru categoria A. Flopy încă se zbate între viaţă şi moarte. Prietenii îi trimit mesaje de încurajare şi se roagă pentru el.

Poliţiştii au deschis dosar penal şi vor stabili exact cum s-a produs tragedia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Rănit grav pe motocicletă