Antena Meniu Search
x

Râșnovul a găzduit Cupa feminină Mondială de sărituri cu schiurile

De la an la an, Râşnovul se transformă. În bine. A ajuns deja o staţiune a competiţiilor sportive de nivel internaţional.

Vezi și

De la an la an, Râşnovul se transformă. În bine. A ajuns deja o staţiune a competiţiilor sportive de nivel internaţional.

Anul acesta, oraşul a fost ales, din nou, pentru două etape de cupă mondială la sărituri cu schiurile feminin. Bineînţeles, nu au lipsit nici miile de susţinători.

Mii de spectatori le-au susţinut în acest weekend pe cele 41 de sportive, venite din 14 ţări, la baza olimpică de pe Valea Cărbunării.

Localnicii au venit şi ei pregătiţi. Mai ales pentru cele două românce care au participat - Dana Haralambie şi Denisa Trâmbiţaş.

Pentru cele două zile de competiţii, oamenii au venit chiar şi de la peste 120 de kilometri distanţă, din Piteşti. Şi nu e pentru prima dată când fac asta. Pentru unii e chiar al patrulea an consecutiv.

În competiţie au intrat sportive cu rezultate importante în palmares. Printre ele şi Cristina Vogt, campioana olimpică la sărituri cu schiurile de la Soci.

Organizarea competiţiei a costat peste un milion de lei. Banii au fost asiguraţi de Ministerul Tineretului şi Sportului, Primăria Râşnov şi Federaţia Română de Schi-Biatlon. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Râșnovul a găzduit Cupa feminină Mondială de sărituri cu schiurile