Antena Meniu Search
x

Răzvan Iordache, tânărul din Câmpina aruncat în scaun cu rotile acum 22 de ani, pregătit să păşească în viaţă

Răzvan Iordache, tânărul din Câmpina, aruncat în scaun cu rotile acum 22 de ani, după un accident, e dovada vie că minunile îşi fac loc.

Vezi și

Răzvan Iordache, tânărul din Câmpina, aruncat în scaun cu rotile acum 22 de ani, după un accident, e dovada vie că minunile îşi fac loc şi acolo unde pare aproape imposibil. Cu ajutorul oamenilor impresionaţi de povestea lui, Răzvan a fost primul român operat la o clinică din Thailanda căruia i-a fost implantat în coloană un stimulator ce îl ajută să-şi mişte picioarele. Progresele lui i-au uimit chiar şi pe medici. Răzvan ar putea merge din nou, dar, ca să-şi continue terapiile, are nevoie de noi. Îl puteţi ajuta cu un SMS.

Răzvan a sperat, a luptat până la epuizare pentru fiecare centimetru pe care l-a câştigat odată cu primii paşi pe care i-a făcut după operaţia revoluţionară din Thailanda. Pentru prima oară, după 22 de ani, fostul elev de la Liceului militar din Breaza s-a ridicat în picioare. Legat în chingi, sprijinit de medici şi de familie.  

Povestea tânărului care n-a încetat să viseze că va putea merge din nou, după un accident suferit la vârsta de 16 ani, a impresionat România. Observator şi Antena 3 i-au fost aproape. 

100.000 de euro s-au strâns din donaţii pentru operaţa lui Răzvan. A fost primul român căruia i-a fost implantat în Thailanda un stimulator în coloana vertebrală. Un dispozitiv care îl ajută să-şi mişte picioarele. 

După mai multe luni de terapie, Răzvan trebuie să se întoarcă în Thailanda pentru o reconfigurare a stimulatorului la capacitate maximă, astfel încât să poată merge singur. Fiecare pas va fi un semn de mulţumire pentru cei care vor continua să-l ajute. "E vorba de 55.000 de euro, sumă care include al doilea tratament, recuperarea medicală de acum până la anul."

Dacă vreţi să-l ajutaţi pe Răzvan Iordache ca să meargă din nou, puteţi dona 2 Euro, dacă trimiteţi un SMS cu numărul 8827, cu textul Răzvan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Răzvan Iordache, tânărul din Câmpina aruncat în scaun cu rotile acum 22 de ani, pregătit să păşească în viaţă