Antena Meniu Search
x

Răzvan Nedelcu, patronul timişorean care a spulberat mai mulţi oameni cu mașina, va fi cercetat în libertate!

Decizie surprinzătoare a instanţei în cazul lui Răzvan Nedelcu, patronul timişorean care a spulberat mai mulţi oameni în parcarea lui privată

Vezi și

Decizie surprinzătoare a instanţei în cazul lui Răzvan Nedelcu, patronul timişorean care a spulberat mai mulţi oameni în parcarea lui privată. Va fi cercetat în libertate, sub control judiciar.

Nu ar fi pericol social, cred judecătorii, chiar dacă mai mulţi jandarmi şi protestatari au ajuns în grija medicilor cu răni serioase. Scandalul a pornit după ce patronul a ridicat abuziv o maşină, cu tot cu şofer. Ca să-i dea autoturismul înapoi, i-a cerut omului o sumă uriaşă. Zece mii de lei. Totul a degenerat, iar camerele de supraveghere l-au surprins pe patron intrând cu viteză în oameni.

Răzvan Nedelcu iese încătuşat din maşină şi este dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. A stat o zi în spatele gratiilor, după ce a fost reţinut de procurori. Nu face niciun fel de delcaraţii, în faţa camerelor.

Bărbatul este liniştit. Cu o seară în urmă, însă, s-a arătat puternic şi extrem de furios în parcarea privată, la volanul bolidului său. E o cursă nebună. Maşina trece în viteză peste oricine îi stă în cale.

Un tânăr e dus pe targă în Salvare. Răzvan Nedelcu este un cunoscut patron din Timişoara şi are o firmă de tractări auto. Dar şi o parcare privată. Acolo a început tot scandalul, după ce un conferenţiar universitar şi-a lăsat maşina, crezând că e parcare publică. La intrare nu există barieră.

Revoltat de preţul cerut, şoferul a refuzat să plătească. Timp de douăsprezece ore, conferenţiarul a stat blocat în maşină, în frig, pe platformă. Până îmi vor pune maşina pe asfalt şi mă lasă să plec. Trecătorii s-au oprit să-l încurajeze. Cu toţii ştiau cu cine au de-a face. Domnul Nedelcu a mai fost implicat în scandaluri cu şoferii. Cel puţin opt victime au depus plângere împotriva lui, pentru loviri şi alte violenţe, dar instanţa a hotărât să fie cercetat în libertate, sub control judiciar. Decizia nu este definitivă. Omul va ieşi din arest în această dimineaţă, când îi expiră ordonanţa de reţinere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Răzvan Nedelcu, patronul timişorean care a spulberat mai mulţi oameni cu mașina, va fi cercetat în libertate!