Antena Meniu Search
x

Refugiatul sirian suspectat de uciderea și incendierea unei femei, într-o vilă din Militari, a fost arestat (Video)

Refugiatul sirian suspectat de uciderea și incendierea unei femei, într-o vilă din Militari, a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile.

Refugiat sirian, arestat pentru 30 de zile dupa uciderea unei femei in Bucuresti

Refugiatul sirian suspectat de uciderea și incendierea unei femei, într-o vilă din Militari, a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile.

Mohamed Milad a fost reținut, aseară, de polițiști, fiind suspectat că a ucis-o pe femeia care lucra ca menajeră într-o vilă din Militari, cel mai probabil, pentru a se răzbuna pe fiica proprietarilor, oameni de afaceri din Capitală.

Camerele de supraveghere stradale l-au surprins de mai multe ori vizitând vila din cartierul Militari, aparţinând unor oameni de afaceri, unde, acum trei nopţi, o femeie a fost găsită ucisă şi incendiată.

Pe acelaşi subiect

Tânărul de 32 de ani era un apropiat al fiicei proprietarilor, spun surse din anchetă. Ar fi vizitat-o pe aceasta şi în noaptea crimei.

Sirianul şi-a păcălit prietena că pleacă, însă nu a fost aşa. S-a ascuns în curte după un pom, iar apoi a dat buzna în casă peste menajeră.

Cât timp sirianul a stat ascuns, fiica proprietarilor a părăsit casa, plecând la mare.

Bărbatul ar fi rămas singur cu menajera de 44 de ani care locuia la subsol. Pe trupul incendiat al victimei, legiştii au găsit urme de violenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Refugiatul sirian suspectat de uciderea și incendierea unei femei, într-o vilă din Militari, a fost arestat (Video)