Antena Meniu Search
x

Regele asfaltului din Banat şi-a rotunjit averea cu facturi false

Cel puţin asta cred ofiţerii de la poliţia economică despre Georgică Cornu. Ei i-au bătut la poarta omului de afaceri cu o avere estimată la circa o sută de milioane de euro

Vezi și

Cel puţin asta cred ofiţerii de la poliţia economică despre Georgică Cornu. Ei i-au bătut la poarta omului de afaceri cu o avere estimată la circa o sută de milioane de euro

Fostul iubit al prezentatoarei TV Marina Almăşan ar fi păcălit statul cu 9 milioane de euro, prin afaceri ilegale făcute cu rromii din Strehaia de la care Cornu lua facturi false.

Milionarul Georgică Cornu nu scapă de acuzaţiile de evaziune pentru care anul trecut a fost reţinut 24 de ore.

Potrivit anchetatorilor, milionarul Georgică Cornu ar face parte dintr-o reţea de peste 100 de persoane care ar fi păcălit statul cu facturi false, procurate de la rromii din Strehaia.

Surse din anchetă spun că prin firmele milionarului Georgică Cornu şi ale colaboratorilor săi s-ar fi făcut tranzacţii fictive cu piese auto şi materiale de construcţii pentru care ar fi dedus ilegal taxa pe valoare adăugată şi ar fi scăzut impozitul pe profit. Paguba pentru bugetul de stat depăşeşte 9 milioane de euro. Banii erau "plimbaţi" prin actele contabile, până li se pierdea urma. Cu o avere estimată la peste 160 de milioane de euro, Georgică Cornu este în topul celor mai bogaţi români.

Regele Asfaltului din Banat a devenit cunoscut în lumea mondenă pentru relaţia tumultoasă cu Marina Almăşan. Deşi milionarul era oficial căsătorit, cei doi s-au afişat împreună imediat după ce prezentatoarea de televiziune a divorţat de Victor Socaciu. Într-un proces de divorţ care durează de trei ani, cea de a doua soţie a milionarului a cerut o parte din avere plus un milion de euro: despăgubiri pentru infidelitatea lui Cornu.

Mâine Georgică Cornu ar trebui să se întâlnescă din nou la judecătorie cu soţia sa pentru procesul de partaj şi tutela copiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Regele asfaltului din Banat şi-a rotunjit averea cu facturi false