Antena Meniu Search
x

Ultimele detalii din Elveţia, unde Regele Mihai e în stare gravă, şi lângă el s-a reunit întreaga familie regală

"Fiţi puternic, Majestatea Voastră!" este mesajul transmis regelui Mihai de prietenul din şcoală. În ţară, emoţiile cresc de la o oră la alta.

Vezi și

"Fiţi puternic, Majestatea Voastră!" este mesajul transmis regelui Mihai de prietenul din şcoală. În ţară, emoţiile cresc de la o oră la alta, iar aşteptatea e grea. Veştile despre starea de sănătate a regelui au reunit în Elveţia întreaga familie regală. Trimisul nostru special, Andreea Ţopan, a stat de vorbă cu apropiaţii familiei regale. 

Milioane de gânduri şi rugăciuni se îndreaptă spre Majestatea Sa. Dignosticat cu două boli nemiloase. În România, ţara pe care a iubit-o necontenit, e îngrijorare. În Elveţia, este supravegheat în permanenţă de cinci medici de elită şi de două maici ortodoxe.

Pe Danielle o leagă o prietenie de 50 de ani cu familia regală. A fost cea care, la începutul anilor 90, l-a ajutat pe rege să se întoarcă în România abia ieşită din comunism. 

Vestea că starea regelui s-a agravat s-a răspândit repede. Din Aubonne, până în Versoix, acolo unde familia regală a locuit timp de aproape 50 de ani. Şi unde Mihai Întâi şi Regina Ana şi-au crescut cele cinci fete. 

Întreaga familie regală s-a reunit, pentru a-i fi alături. Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu au discutat cu doctorii despre schema de tratament. Din România, un fost coleg de şcoală se roagă pentru suveran. 

În urmă cu câteva zile, regele a trimis o parte din maşinile sale de colecţie în ţară, pe Domeniul Regal Săvârşin. Vor rămâne în patrimoniul naţional şi vor fi expuse de anul viitor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Ultimele detalii din Elveţia, unde Regele Mihai e în stare gravă, şi lângă el s-a reunit întreaga familie regală