Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Remedii impotriva ridurilor

Frumusetea vine din interior, o stim cu totii. Dar, cand vine vorba de frumusetea exterioara, un pic de ajutor nu strica niciodata. Si nu facem deloc rau daca ne lasam pe mana medicilor, acolo unde se poate.

de Redactia Observator

la 05.06.2013 , 14:11

Cu ridurile, de pilda, se pot face minuni. La tinerete, ridurile ni se contureaza de la rasete si zambete, dar anii trec si apoi nu prea ne mai arde sa zambim. Pielea din jurul ochilor, de pilda, devine din ce in ce mai subtire. E bine de stiut, totusi, ca unele persoane sunt mai predispuse la aparitia ridurilor.

“In special persoanele cu ochii deschisi la culoare, ochi verzi sau albastri, mijesc foarte mult la lumina”, explica dermatologul Viviana Iordache.

General valabile sunt, insa, aceleasi cause, de care toti trebuie sa fim constienti. Ne face rau sa ne expunem la soare fara ochelari, la fel si stresul cotidian si un stil de viata nesanatos.

Vezi și

“Daca o piele subtire este cutata de foarte multe sute de ori pe zi, incetul cu incetul in acea zona vor aparea intai riduri fine care se observa numai in expresie. Adica atunci cand radem, cand zambim, cand ne incruntam”, mai spune Viviana Iordache.

De la o anumita varsta incolo, ridurile de expresie devin insa "stabile", adica riduri adevarate, sapate in piele,  in jurul varstei de 40 de ani.

E greu sa le impiedici sa apara. Dar nu la fel de greu sa le tratezi. Remedii exista, iar toxina botulinica este doar unul dintre ele.

Un tratament de acest gen le este recomandat femeilor de 30 de ani. Nici mai devreme, nici mai tarziu. De aici inainte, daca doamna are grija de ea cum trebuie, ridurile nu vor mai fi o grija.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Remedii impotriva ridurilor