Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL: Reteta frumusetii romancelor

Avem lacuri albastre, avem munti inzapeziti, avem delta, avem mare. Si, totusi, Romania este recunoscuta in lume pentru o alta avutie nationala, frumusetea femeilor. Inca nu avem un titlu de Miss Univers, dar orice strain s-a intors acasa cu povesti despre zanele romance

Vezi și

La stanga, la dreapta, in reviste, pe podiumuri. Le vezi peste tot. Acum cateva secole, n-ar fi fost considerate frumoase. Formele rubensiene erau atunci la putere. Dar si frumusetea e o moda. Si are un model. “Lucrurile au luat-o intr-o directie foarte gresita. Modelele care sunt create pentru tineretul acestor vremuri este foarte fabricat, din pacate nu in directia buna”, sustine actrita Maria Buza.

Vedeta isi aminteste de vremea in care strictetea era cea care dicta, oarecum, aspectul fizic. “Fiecare varsta isi are frumusetea ei, chiar daca sunt mai mici sanii sunt frumosi. Sunt ai varstei tale. Dupa ce nasti poate e normal sa apelezi la operatii”, mai considera Maria.

Cand vine vorba de kilograme, "idealul" feminin este dat de matematica. O formula ne ajuta sa ne dam seama care este greutatea perfecta. “Formula corecta: greutatea supra inaltimea la patrat. Ideal nu este sa ne ingrasam sau sa slabim, ci sa ne pastram greutatea constanta in decursul vietii”, a explicat nutritionistul Corina Zugravu.

Formula pe care o aplica majoritatea femeilor este foarte simpla - trebuie sa arati bine si sa te simti si mai bine. Kilogramele reprezinta o mare bataie de cap si pentru Bianca Rus. A acumulat 30. Planul ei are trei ingrediente: ambitie, dieta si sedinte de remodelare corporala. “Am facut vreo sapte sedinte si prin masuratori am observat ca beneficiile se vad si pe corpul meu. Mie imi place sa merg la salon ,sa ma gadile apar,tul la fiecare minut. Eu stau intinsa pe pat si-mi lucreaza pe coapse unde mai e celulita”, a marturisit Bianca.

Intr-un final, imaginea este prima noastra carte de vizita.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » OBSERVATOR SPECIAL: Reteta frumusetii romancelor