Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Afacere de succes la Iași, cu rețetele bunicii

Doi tineri din Iaşi au transformat reţetele bunicii într-o afacere de succes. Au deschis o cofetărie, unde cornuleţele şi sărăţelele sunt vedete. Recent, au primit şi atestat pentru produse tradiţionale. 

de Clara Mihociu

la 24.02.2020 , 05:11

  • Tinerii fac cornulețe și sărățele de casă.
  • Afacerea lor s-a dublat

Doi tineri din Iaşi au transformat reţetele bunicii într-o afacere de succes. Au deschis o cofetărie, unde cornuleţele şi sărăţelele sunt vedete. Recent, au primit şi atestat pentru produse tradiţionale. 

Gustul cornuleţelor cu nucă sau cu rahat, proaspăt scoase din cuptor, te poartă imediat în anii copilăriei. Făcute doar cu ingrediente naturale, într-o cofetărie din Iaşi, aceste dulciuri îţi reamintesc de gustul bunătăţilor făcute în casă, de bunica. Secretul reţetei este borşul de putină care face aluatul mai fraged.

Aluatul se lasă la dospit jumătate de oră, apoi cornuleţele mai trebuie să stea doar 15 minute în cuptor.

Vezi și

Sărățelele cu telemea sau caşcaval sunt, de asemenea, o gustare ca la bunica acasă. Cofetăria cu prăjituri de casă a fost deschisă în urmă cu trei ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cornuleţele şi sărăţelele au primit recent şi atestat de produse tradiționale. Un motiv în plus ca pofiticioşii care vor să simtă gustul copilăriei să treacă zilnic pragul cofetăriei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Statisticile arată că 72 la sută dintre români preferă dulciurile preparate în casă pentru că le considera mai sănătoase. În țară noastră, au fost atestate tradițional din 2014 şi până acum 40 de produse de cofetărie şi patiserie.

Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Afacere de succes la Iași, cu rețetele bunicii