Revelionul Bucătarilor, celebrat cu bucate alese, la Sibiu
Cel mai reuşit ospăţ de Anul Nou a avut loc abia sâmbătă noapte, când 60 dintre cei mai apreciaţi chefi din ţară au gătit unii pentru alţii.
Cel mai reuşit ospăţ de Anul Nou a avut loc abia sâmbătă noapte, când 60 dintre cei mai apreciaţi chefi din ţară au gătit unii pentru alţii. Pentru că noaptea dintre ani au petrecut-o la muncă, bucătarii s-au reunit acum, pentru a petrece între ei. Reuniunea a avut loc la Sibiu.
După un Revelion petrecut. la cratiţă a venit timpul ca şi bucătarii să se aşeze la masă. 60 de chefi din toate zonele ţării s-au adunat noaptea trecută, la un conac din Sibiu pentru o petrecere de Anul Nou. cu întârziere.
Fiecare chef s-a prezentat la ospăţ cu un preparat specific zonei în care lucrează. Oferta gălăţeană a fost un curcan rumen de ţară.
Din Dobrogea a venit peştele.
Petrecerea a fost o ocazie şi pentru ca bucătarii să schimbe între ei reţete.
Balul bucătarilor profesionişti este la a doua ediţie. După mesele copioase, chefii au ars caloriile pe ringul de dans.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰