Antena Meniu Search
x

Revelion în dantelă sau rochie închiriată

Masa de Revelion e importantă. Pentru doamne însă, mai importantă este ţinuta. Aşa că nu doar hipermarketurile s-au umplut, ci şi mall-urile. În cabinele de probă se iau decizii grele.

Vezi și

 Masa de Revelion e importantă. Pentru doamne însă, mai importantă este ţinuta. Aşa că nu doar hipermarketurile s-au umplut, ci şi mall-urile. În cabinele de probă se iau decizii grele. E o adevărată provocare să fii în tendinţe şi să nu dai o mică avere pe ţinută. Unele doamne şi domnişoarele au găsit soluţia pentru cheltuială puţină. Pentru noaptea dintre ani îşi vor închiria rochiile.

Ideală pentru un revelion în club sau într-un restaurant. Cine nu se înţelege bine cu paietele, are şi alte variante. Important este să ţină cont de cuvântul cheie: simplitate.

Dacă în noaptea dintre ani sunt şanse mari să fiţi invitate la vals, atunci rochia trebuie să fie mai pretenţioasă. Mai pretenţioasă înseamnă şi mai scumpă.

Fie că s-au documentat sau nu, doamnele şi domnişoarele sunt la curent cu toate noutăţile. Chiar şi cu închiriatul rochiei.

Oana va petrece noaptea dintre ani într-un restaurant. Ar vrea o rochie scumpă. Cea mai scumpă costă 5 mii de euro şi a fost şi pe gustul vedetelor de afară. Dar cu 300 de euro poate fi a oricui pentru o noapte.

În magazine preţurile rochiilor pleacă de la câteva sute de lei şi pot ajunge la cîteva mii. Pentru o ţinută completă de Revelion, preţul poate sări şi de 1000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Revelion în dantelă sau rochie închiriată