Antena Meniu Search
x

Radu Mazăre se distrează de Revelion în Madagascar, unde a cerut azil politic

Radu Mazăre va face Revelionul la aproape 30 de grade, pe plajă.

Vezi și

Radu Mazăre va face Revelionul la aproape 30 de grade, pe plajă. După ce a cerut azil politic în Madagascar, Mazăre nu are voie să părăsească statul până când nu va primi un răspuns oficial. Procedurile pot dura chiar şi un an şi jumătate.

Imediat ce a ajuns în Madagascar, Radu Mazăre a cerut azil politic pe motiv de persecuţie. Judecarea cererii ar putea dura de la o lună la un an şi jumătate. Timp în care fostul edil beneficiază de toate formele de protecţie prevăzute de legile malgaşe. Şi de libertate. "M-am dat cu zmeul de dimineaţă, bate vântul de rupe în două, între 25 şi 30 de noduri. Zmee toţi au mici, s-au dat cu zmee de 6, zmee de 7, eu când am scos foaia aia de 12 se uitau la mine ca la maimuţe."

Aşa ar putea arăta următorii ani pentru Mazăre, dacă statul Madagascar îi va acorda azil politic. Odată cu o astfel de decizie, fostul edil ar beneficia de drept de reşedinţă, paşaport, drept de călătorie şi de dreptul de a se întoarce în România oricând va decide doar el. 

În 2011, Radu Mazăre a luat în concesiune, pentru 99 de ani, un teren de 18.000 de metri pătraţi, pe care a decis să construiască bungalouri. 

Pe acelaşi subiect

Un paradis de vis. Aşa cum cred şi patronii unui bar din Constanţa care, după plecarea lui Mazăre, au creat un cocktail care se numeşte Madagascar Dream. Visul Madagascar.

Totuşi, viaţa în Madagascar nu e lipsită de pericole. În ultimele luni, a fost confirmată o epidemie de ciumă bubonică, 200 de oameni au murit deja, 2300 s-au îmbolnăvit. În plus, oricine este foarte expus malariei, hepatitei sau febrei tifoide. 

Radu Mazăre este cercetat în 4 dosare penale şi trimis în judecată în alte patru. Acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, complicitate sau tentativă la abuz în serviciu şi luare de mită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Radu Mazăre se distrează de Revelion în Madagascar, unde a cerut azil politic