Antena Meniu Search
x

Revoltă la un centru de carantină din Turnu Măgurele! Carne spălată cu furtunul, lângă gunoaie, replici dure cu polițiștii (Video)

E revoltă la un centru de carantină din Turnu Măgurele, unde zeci de români veniți din zonele roșii ale lumii au fost cazați pentru 14 zile, de la revenirea în țară, ca măsură de limitare a răspândirii noului coronavirus.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 15.05.2020, 14:16

Scandal la un centru de carantină din Turnu Măgurele Vezi și
  • Oamenii reclamă condițiile îndoielnice în care le este preparată hrana.
  • Zeci de români veniți din zonele roșii ale lumii se află în centrul de carantină de la Turnu Măgurele.

Oamenii acuză angajații de la hotelul Turris, devenit centru de carantină, că spală carnea cu furtunul, la lighean, la câțiva pași de un morman de gunoi. 

Un român întors din Germania filmează de la fereastră angajații care prepară hrana în condiții îndoielnice.

”Ia, uitați, oameni buni, cum ne gătesc la hotel Turris în carantină. Tot gunoiul aruncat. Ca să vedeți, noi, aștia care am venit din afara, din Germania, am adus coronavirus în tara. Uitați ce se petrece în această țară. Ce ziceți?”, spune românul întors din Germania.

Într-o altă filmare, oamenii stau la geamuri și se ceartă cu echipajele de poliție din fața hotelului, nemulțumiți că trebuie să stea închiși în camere pentru 14 zile, deși nu sunt bolnavi.

În timpul unui schimb dur de replici, oamenii legii îi avertizează pe nemulțumiți că vor mai sta 14 zile, în cazul în care fac scandal.

La rândul lor, cei care se revoltă amenința că în acest caz se vor arunca de la etaj.

”Noi v-am adus banii. De la noi luați banii! Voi sunteți în posturi datorită nouă! Dacă noi nu eram voi nu erați. Pai să stam 14 zile pentru ce? Ne-ați dovedit cu ceva? Voi ați sta 14 zile aici? Ne amenințați că să mai stăm 14 zile? Mă arunc aici și ești responsabil!”, strigă oamenii de la ferestre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Revoltă la un centru de carantină din Turnu Măgurele! Carne spălată cu furtunul, lângă gunoaie, replici dure cu polițiștii (Video)