Antena Meniu Search
x

Robert și-a luat viața, la doar 24 de ani, în Iași, lăsând în urmă o scrisoare teribilă: "Nu știu ce mă așteaptă dincolo"

Robert și-a luat viața, la doar 24 de ani, în Iași, lăsând în urmă o scrisoare teribilă: "Nu știu ce mă așteaptă dincolo", a scris tânprul care era însoțitor de zbor.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 10.07.2020, 11:32

Robert, Iași
Robert Cepăreanu - Facebook
  • Robert avea 24 de ani și lucar însoțitor de zbor.
  • Tânărul a fost dat dispărut, apoi găsit spânzurat.

O dramă cumplită a lovit o familie din Iași în urmă cu o săptămână, când unul dintre cei trei fii, Robert, a fost găsit spânzurat într-o pădure de la marginea orașului, la o zi după ce fusese dat dispărut. 

Robert Cepăreanu avea 24 de ani și în urma lui a rpmas o scrisoare teribilă, în care încearcă să-și explice gestul, dar în același timp lasă și indicații precise ce să se întâmple cu bunurile lui, calculatorul, telefonul, hainele. Ziarul de Iași a publicat fragmente din scrisoare, dezvăluind astfel ce l-a determinat pe tânăr să-și ia viața.

Robert se despărțise de iubita lui de puținpă vreme, dar îi era tare dor de ea, nu o mai văzuse de două săptămâni. Tânărul locuia într-un apartament din zona Podu Roş, împreună cu un frate şi un prieten. I se micşorase salariul, iar angajatorul lui, un operator aerian, își suspendase aproape toate zborurile.

După ce s-a despărţit de iubită, Robert i-a trimis acesteia mai multe mesaje, însă fata nu i-a răspuns. I-a spus şi că se va sinucide. Tânărul a intrat în depresie, iar la sfârşitul săptămânii trecute, la orele amiezii, după ce a luat masa împreună cu fratele lui, şi-a luat rucsacul şi a plecat “în Poieniţă”, un loc din pădurea Ţicău, în zona părtiei. Aici, şi-a pus telefonul pe vibraţii şi apoi în rucsac. 

Pe acelaşi subiect

"Dacă citiţi asta, înseamnă că am reuşit. Îmi pare rău că s-a ajuns la asta. Aş fi putut trece peste lipsa jobului, banilor şi orice altceva, dar nu şi pentru despărţirea de N. Abia după ce am pierdut-o am realizat că o iubesc. Am pierdut-o din cauza prostiei şi idioţeniei mele. Nu am putut suporta gândul că nu mai e cu mine şi că ar putea fi cu altcineva.", a scris Robert.

Tânărul a lăsat indicații clare cine să primească telefonul lui, calculatorul, plăcile de skaetboard, hainele. Îi spune unui prieten să slăbească, le dă sfaturi fraților și de asemenea bunicilor. Își cere iertare de la părinți și de la toți cei apropiați, iar finalul e cutremurător.

"Nu ştiu ce altceva să mai las scris aici. Poate ajung să citească toţi cei menţionaţi aici, inclusiv N. Poate nu am fost cel mai bun fiu, frate, verişor, nepot, prieten, iubit, elev, angajat. Dar am încercat, cu bune şi rele, să mă îmbunătăţesc, mai greu sau mai uşor. Cu unele poate am reuşit, cu unele nu.

Dar consider că, odată ce am ajuns aici, că am eşuat la fiecare dintre ele, şi am dezamăgit nişte oameni la care ţineam. Dar gândiţi-vă şi la cum mă simţeam eu, şi că nu este uşor să treci peste ele. N. nu a fost ceva peste care să trec peste.

Dintre cele trei iubite, B. - trei ani, nu am fost afectat după despărţire, G. - cu care am fost trei săptămâni, nici la ea nu am avut resentimente şi nu am suferit, deoarece ea nu era ceea ce căutam. Şi când în sfârşit am găsit ceea ce căutam, m-am comportat cum m-am comportat şi am pierdut-o. Şi aici îmi iau rămas bun.

Nu ştiu ce mă aşteaptă dincolo. Adio.", a scris tânărul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Robert și-a luat viața, la doar 24 de ani, în Iași, lăsând în urmă o scrisoare teribilă: "Nu știu ce mă așteaptă dincolo"