Antena Meniu Search
x

Rockerii aleargă găini în scop caritabil

A fost un weekend de poveste la Băiuţ, în Maramureş. Sute de motociclişti din mai multe oraşe din România, dar şi din Ungaria s-au strâns acolo la a patra ediţie a festivalului Rock N' Road

Vezi și

A fost un weekend de poveste la Băiuţ, în Maramureş. Sute de motociclişti din mai multe oraşe din România, dar şi din Ungaria s-au strâns acolo la a patra ediţie a festivalului Rock N' Road 

Pe un deal dintre masivele Gutâi şi Ţibleş, la 80 de kilometri de Baia Mare, se turează motoarele. În satul Băiuţ e zarvă mare. Peste 600 de motocilişti s-au strâns acolo, ca să petreacă. Şi. ca să se întreacă. Prima probă din concurs - prinsul găinii.

A doua probă - băutul berii. Motocicliştii învârt un băţ până când ameţesc, apoi urcă şerpuind o colină mică. În vârful ei, îi aşteaptă un bine meritat pahar cu bere rece.

Concursul nu se termină aici. Dar concurenţii sunt obosiţi. Iau o pauză de masă. Micii şi cârnaţii sfârâie pe grătare. Iar fasolea bolboroseşte în ceaun. Soarele arde puternic aşa că o baie în bazinul cu apă rece e numai bună.

Ediţia de anul acesta are un scop caritabil. Iulia. O tânără frumoasă şi îndrăgostită de mersul pe două roţi. Diagnosticată cu anemie aplastică, formă severă.

Toţi cei care vor să o ajute pe Iulia o pot face prin donaţii în conturile deschise pe numele ei.

Singura ei portiţă pentru viaţă este transplantul de măduvă. Dar operaţia costă mai bine de 160 de mii de euro. Se poate face doar în Germania, la o clinică privată unde Iulia este deja internată, de altfel.

Nr. cont RON PERSOANE FIZICE: RO23RZBR0000060016815511

Banca: RAIFFEISENBANK ZALĂU

Titular cont: MIZGAI AGNES ANA

Nr. cont EURO: IBAN DE26690514101007082785

BIC: SOLADES1REN

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Rockerii aleargă găini în scop caritabil