Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un avion a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Internațional Viena, din cauza unui român agresiv (Video)

Un avion Blue Air a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Internațional Viena, după ce un pasager român a făcut scandal şi ar fi agresat o însoţitoare de zbor.

de Cristian Ionescu

la 27.09.2019 , 13:42

- Facebook

Un avion Blue Air a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Internațional Viena, după ce un pasager român a făcut scandal şi ar fi agresat o însoţitoare de zbor.

Pentru siguranţa celorlalţi pasageri, piloţii au hotărât să scurteze călătoria, avionul îndreptându-se către Viena, în loc de Stuttgart, destinaţia iniţială a aeronavei.

Un pasager român a provocat o aterizare de urgenţă, pe aeroportul din Viena

Articolul continuă după reclamă

Zborul Blue Air 0B129, care a decolat de pe Aeroportul Otopeni la ora locală 7:21, cu destinația Stuttgart, a fost direcționat pe Aeroportul Internațional Viena ca urmare a unui pasager agresiv.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajului, comandantul a decis aterizarea neplanificată la Viena. Pasagerul a fost reținut, iar în acest moment se află în custodia autorităților austriece. De asemenea, conform procedurilor standard, o ambulanță a fost trimisă la aeronavă.

"Compania Blue Air își cere scuze față de pasageri pentru întârziere. Ca urmare a acestei situații, zborul programat să aterizeze la Stuttgart la ora locală 8:25 a avut o întârziere de aproximativ o oră întârziere față de orarul de zbor inițial. Afectat de această situație a fost și segmentul de zbor Stuttgart - Sibiu, operat, de asemenea, cu aproximativ o oră întârziere", informează compania.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Un avion a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Internațional Viena, din cauza unui român agresiv (Video)