Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 23 de ani, fiul unui fost mare baschetbalist român, a murit lovit de tren, în gara Liverpool Street

Victor C., un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit, după ce a fost lovit de un tren, în gara Liverpool Street, Londra. Din motive încă neelucidate, tânăru s-ar fi aflat pe linia centrală în momentul impactului, însă poliţa londoneză a anunţat că nu tratează evenimentul ca suspect.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.09.2019, 16:42

- Foto Profi Media

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit, după ce a fost lovit de un tren, în gara Liverpool Street, Londra, din motive încă neelucidate, însă poliţa londoneză a anunţat că nu tratează evenimentul ca suspect.

Ofițerii de la Poliția Metropolitană au fost chemați la stația de metrou din Londra, după ce au primit mai multe sesizări despre un accident pe şine.

Fiul unui fost mare baschetbalist român, lovit mortal de tren, la Londra

Paramedicii de la Serviciul de Ambulanță din Londra au intervenit în gara de metrou Liverpool Street, după ce un tânăr de 23 de ani a fost lovit de tren. În ciuda eforturilor medicilor, nu s-a mai putut face nimic pentru el şi s-a pronunţat decesul.

Linia centrală a fost suspendată temporar între Leytonstone și Marble Arch.

"Incidentul nu este tratat ca suspect și va fi pregătit un raport pentru medicul legist", a precizat un purtător de cuvânt al Poliţiei Metropolitane, citat de mylondon.news.

Tânărul a fost fiul lui Mihai Corui, un fost mare baschetbalist român, fost coechipier al lui Ghiţă Mureşan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr de 23 de ani, fiul unui fost mare baschetbalist român, a murit lovit de tren, în gara Liverpool Street