Antena Meniu Search
x

Doi italieni au vrut să cumpere tăcerea unui român din Padova cu marijuana, după ce i-au lovit maşina

Doi italieni, tată şi fiu, au provocat un accident rutier şi au încercat să cumpere tăcerea victimei, un tânăr român din Padova, oferindu-i ţigări cu marijuana.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.03.2019, 20:33

Doi italieni au încercat să cumpere tăcerea unui român cu marijuana - Profi Media

Doi italieni, tată şi fiu, au provocat un accident rutier şi au încercat să cumpere tăcerea victimei, un tânăr român din Padova, oferindu-i ţigări cu marijuana.

Românul, foarte supărat pe gestul celor doi, nu a fost de acord, aşa că a chemat poliţia, povestind agenţilor oferta bizară pe care a primit-o de la cei doi italieni.

Doi italieni au încercat să cumpere tăcerea unui român cu marijuana

Doi italieni din Padova, tată şi fiu, se aflau într-o maşină implicată într-un accident rutier, din care victimă a fost un român.

Pe acelaşi subiect

Cei doi au coborât din maşină şi au evaluat vizual daunele, spunându-i românului că au o ofertă pentru el, dacă nu anuntă evenimentul.

"Îţi dăm o compensaţie pentru stricăciunile maşinii, uite 150 de euro şi ţigările astea cu marijuana. E în regulă aşa?" l-au întrebat pe român cei doi italieni.

Iniţial, românul a crezut că cei doi glumesc, însă italienii erau cât se poate de serioşi, aşa că nu i-a rămas decât să sune la poliţie şi să raporteze accidentul.

Protagoniștii au fost percheziționați de poliţiştii sosiţi la locul accidentului și duşi la poliție pentru audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Doi italieni au vrut să cumpere tăcerea unui român din Padova cu marijuana, după ce i-au lovit maşina