Antena Meniu Search
x

Român cu Porsche reţinut, după ce i-a băgat în buzunar 100 de lei unui vameş ucrainean, să-l lase să treacă mai repede

Un român, aflat la volanul unui Porsche Cayenne, i-a băgat 100 de lei în buzunarul unui poliţist de frontieră, ca să-l lase să treacă mai repede de control. Uluit, poliţistul ucrainean l-a reţinut imediat pe şofer, alertându-şi colegii.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 24.07.2019, 18:19

Un român, aflat la volanul unui Porsche Cayenne, i-a băgat 100 de lei în buzunarul unui poliţist de frontieră, ca să-l lase să treacă mai repede de control.

Uluit, poliţistul ucrainean l-a reţinut imediat pe şofer, alertându-şi colegii.

Român cu Porsche reţinut, după ce i-a băgat în buzunar 100 de lei unui vameş ucrainean

Serviciul vamal ucrainean informează că un cetăţean român, de 26 de ani, a încercat să oblige un poliţist de frontieră să ia mită, după ce i-a băgat în buzunar 100 de lei.

Şoferul conducea un autoturism Porsche Cayenne şi a precizat că se grăbeşte şi nu are timp să stea la rând, pentru verificarea documentelor, aşa că s-a gândit să-l mituiască pe poliţist cu..100 de lei.

Tânărul a fost escortat la cel mai apropiat sediu de poliţie, iar imagini din timpul evenimentului au fost publicate pe Facebook de vameşii ucraineni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Român cu Porsche reţinut, după ce i-a băgat în buzunar 100 de lei unui vameş ucrainean, să-l lase să treacă mai repede