Antena Meniu Search
x

Românii, aşteptaţi de Ziua Îndrăgostiţilor în sanctuarul de urşi de la Zărneşti

A mai rămas foarte puţin timp până la ziua aşteptată de toţi îndrăgostiţii din lume. Administratorii sanctuarului de urşi din Zărneşti s-au pregătit deja pentru cupluri şi promit experienţe de neuitat! Mai mult, turiştii vor putea adopta câte un ursuleţ. Virtual, bineînţeles! 

De Claudiu Loghin la 13.02.2021, 09:14
Vezi și
  • Românii sunt aşteptaţi cu surprize la sanctuarul de urşi de la Zărneşti, de Ziua Îndrăgostiţilor.
  • Românii pot adopta virtual urşii din sanctuarul de la Zărneşti, pentru 300 de lei.

O zi în Braşov, de Valentine's Day, sună bine pentru orice cuplu de îndrăgostiţi. Dacă o vor petrece la rezervaţia de urși din Zărnești, vor avea parte şi de surprize de neuitat.

Până în ziua cea mare, însă, turiştii se bucură de tururile de sanctuar, iar administratorii nu pot fi decât recunoscători, pentru că banii le dau speranţa că urşii vor fi, într-o bună zi, liberi.

Cristina Lapis, administratorul rezervaţiei: Întreţinerea unui urs nu e numai mâncarea. Este ţarcul unde e, e maşina care-i aduce de mâncare, oamenii care-l îngrijesc. Aş fi preferat ca urşii aceştia să trăiască liberi în pădure şi să nu fie nevoie să-i închidem, totuşi, undeva.

A nins abundent în Zărneşti, dar urşii din sanctuarul de la Zărneşti nu sunt deloc deranjaţi de stratul de omăt. 

În rezervaţie au venit şi turişti străini, care vor petrece Ziua Îndrăgostiţilor în zona Braşovului.

Administratorii rezervaţiei au pregătit deja surprizele pentru cupluri. 

Urşii pot fi adoptaţi virtual pentru 300 de lei

Paula Ciotloș, Sanctuarul Libearty Zărneşti: Am gândit un pachet de tur special, un tur al îndrăgostiţilor, un tur cu trenuleţul în rezervaţia de urşi de la Zărneşti. Acest tur va fi, evident, ghidat, iar la final, tinerii sau nu neapărat tineri, mai puţin tineri, vor primi şi un cadou din partea noastră.

Cei care vor să plece cu o amintire frumoasă acasă şi să o păstreze un an întreg, pot adopta virtual un urs, printr-o donaţie în valoare de 300 de lei.

Paula Ciotloș, Sanctuarul Libearty Zărneşti: Pot să-şi aleagă ursuleţul pe care să-l adopte şi de care să aibă grijă, să zic aşa, pentru care să devină părinţi virtuali în rezervaţie.

Dacă duminică nu pot ajunge la rezervaţie, îndrăgostiţii, şi nu numai, sunt aşteptaţi la turul organizat de Dragobete. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Românii, aşteptaţi de Ziua Îndrăgostiţilor în sanctuarul de urşi de la Zărneşti