Antena Meniu Search
x

Varujan Vosganian uimeşte cu o declaraţie HALUCINANTĂ: "Oul din coteț, în drumul său spre tigaie, nu produce niciun ban."

Un deputat a pus gând rău găinilor de la ţară şi oului din coteţ. Varujan Vosganian este nemulţumit că, "în drumul său spre tigaie, oul nu produce niciun ban".

Vezi și

Un deputat a pus gând rău găinilor de la ţară şi oului din coteţ. Varujan Vosganian este nemulţumit că, "în drumul său spre tigaie, oul nu produce niciun ban" pentru stat. Ţăranii nu înţeleg prea bine ce vrea deputatul de la păsările din ograda lor. Şi îl invită să vadă cum e viaţa la ţară pe parlamentarul care a recunoscut ulterior că mesajul său de pe Facebook a fost... abstract.

"Mai mănânc şi eu câte unul şi adun să dau la copii, că au salariile mici şi nu pot să-şi cumpere. Mă strădui şi adun şi ţin găinuţele astea aici, să le dau şi eu ce am, dragu' mamii." De când se ştie, mama Maria are o grijă în fiecare dimineaţă. Strigă găinile din ogradă şi apoi merge să caute în cuibar. Cum strânge ouăle, cum le împarte. Însă un deputat ar vrea să le numere şi să le impoziteze.

"Fiecare ou mâncat de la găina din curte „văduvește" bugetul de cincizeci de bani...",  a scris pe Facebook Varujan Vosganian, într-o postare intitulată "Punguţa cu doi bani". 

Mariei Mureşan i-ar veni să râdă, dacă ar fi o glumă. Dar textul este cât se poate de serios. Oul vândut în magazine, spune Vosganian, aduce bugetului "TVA, impozit pe profit și pe dividende, impozit pe salarii și contribuții la asigurările sociale. În schimb, oul din coteț, în drumul său spre tigaie, nu produce niciun ban."

La 74 de ani, Lenuţa Ţânţar mânâncă de-o viaţă ouă doar din coteţul casei. Sunt proaspete şi sănătoase, pentru că găinile-s hrănite cu mâna ei. Şi nu înţelege ce are un deputat cu oul ei din cratiţă: "Domnii care vorbesc aşa ceva, ăia nu ştiu cam cum îi la ţară."

Şi după ce postarea lui a devenit virală, Vosganian a revenit cu o explicaţie: "Am dat exemplul ouălor nu ca să impozitez cotețele, ci ca să fiu mai bine înțeles. Cred, însă, că am fost prea... abstract."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Varujan Vosganian uimeşte cu o declaraţie HALUCINANTĂ: "Oul din coteț, în drumul său spre tigaie, nu produce niciun ban."