Antena Meniu Search
x

Românii care petrec Paştele în străinătate şi-au luat carnea de miel cu ei

Chiar dacă pleacă în străinătate, mii de români iau Paştele cu ei. Pe aeroportul Otopeni, bagajele celor care plecau la rude erau pline cu ouă şi cozonaci.

Vezi și

Chiar dacă pleacă în străinătate, mii de români iau Paştele cu ei. Pe aeroportul Otopeni, bagajele celor care plecau la rude erau pline cu ouă şi cozonaci. Iar unul dintre călători a reuşit chiar să înghesuie în geantă un miel de 17 kilograme.

Aeroportul Otopeni s-a umplut, astăzi, de români pregătiţi să-şi viziteze rudele din străinătate. Aproape în fiecare bagaj găseai câte ceva care să le amintească celor plecaţi de tradiţiile de acasă. Alţii au plecat pregătiţi să gătească la rude.

Românii care au ales să petreacă vacanţa de Paşte în ţară au parte de alte încercări. Gara de Nord din Bucureşti a fost arhiplină. Toate trenurile care pleacă în aceste zile din Bucureşti către orice destinaţie din ţară sunt pline, aşa cum este şi acesta, pentru că lumea alege să nu petreacă Paştele în Capitală, ci la rude sau la prieteni. Dezamăgiţii rămân, însă, pe peron, pentru că nu au mai reuşit să găsească un bilet pe ultima sută de metri.

Pentru a face faţă, CFR Călători a suplimentat trenurile către Ardeal şi Moldova. În week-end, însă, aproape 100 de curse vor fi anulate. Atunci se estimează un număr mic de călători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Românii care petrec Paştele în străinătate şi-au luat carnea de miel cu ei