Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Românii care pregătesc de Crăciun friptură de mistreț sau căprioară la ceaun

Dincolo de preparatele tradiţionale din carne de porc, şi carnea de vânat câştigă tot mai mult teren în bucătăriile de la noi.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 14.12.2022 , 18:22

De exemplu, fripturile de mistreţ sau căprioara la ceaun sunt printre preferatele celor care vor preparate ceva mai pretenţioase pe masa de Crăciun. Şi deşi e mai scumpă şi mai greu de găsit, carnea de vânat are multe avantaje pentru sănătate.

Vezi mai multe în video

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Românii care pregătesc de Crăciun friptură de mistreț sau căprioară la ceaun