Video Românii care pregătesc de Crăciun friptură de mistreț sau căprioară la ceaun
Dincolo de preparatele tradiţionale din carne de porc, şi carnea de vânat câştigă tot mai mult teren în bucătăriile de la noi.
- Vezi noi episoade din Insula Iubirii Duminică de la 20:00, Luni și Marți de la 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY!
- România visează din nou la Champions League: Maccabi Tel Aviv – FCSB. Miercuri, 31 iulie, de la 21.00, live pe Antena 1 și AntenaPLAY
- EXCLUSIV. Prima reacţie a profesorului de la Colegiul "Sfântul Sava", acuzat că a abuzat doi elevi minori
De exemplu, fripturile de mistreţ sau căprioara la ceaun sunt printre preferatele celor care vor preparate ceva mai pretenţioase pe masa de Crăciun. Şi deşi e mai scumpă şi mai greu de găsit, carnea de vânat are multe avantaje pentru sănătate.
Vezi mai multe în video
Ți-a plăcut acest articol?
Like
Întrebarea zilei
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰