Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Românii care pregătesc de Crăciun friptură de mistreț sau căprioară la ceaun

Dincolo de preparatele tradiţionale din carne de porc, şi carnea de vânat câştigă tot mai mult teren în bucătăriile de la noi.

de Diana Speretoiu

la 14.12.2022 , 18:22

De exemplu, fripturile de mistreţ sau căprioara la ceaun sunt printre preferatele celor care vor preparate ceva mai pretenţioase pe masa de Crăciun. Şi deşi e mai scumpă şi mai greu de găsit, carnea de vânat are multe avantaje pentru sănătate.

Vezi mai multe în video

Vezi și
Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Românii care pregătesc de Crăciun friptură de mistreț sau căprioară la ceaun