Antena Meniu Search
x

Observator Special: Romanii tanjesc dupa soare

Natura ne-a dat cea mai buna gluma de 1 aprilie din istorie! Vai de cei care si-au schimbat deja garderoba sau cauciucurile de iarna! Zapada s-a intors in Romania de parca si-a uitat ceva pe la noi.

Vezi și

Acum, uita sa mai plece, ca un musafir nepoftit, pe care nu-l poti da afara din casa nici cu pompierii. Desi visau la gratare si la plimbari cu motocicleta, romanii s-au baricadat in case lipiti de calorifere. Si lui Dani Otil, iarna tarzie i-a stricat planurile. Insa a gasit repede un inlocuitor.

Dani Otil suspina cu gandul la motocicleta sa sport. Deocamdata o poate admira doar in garaj.

 “Atunci cand e vremea cum e afara, mai mult surubarim pe la ele si le mirosim teava de esapament de exemplu. Le mangaiem, stam mult pe internet, mai citim despre ce se mai poate pune pe ele, pe ce sa mai stricam banii familiei”, spune Dani Otil.

Dar zapada nu le-a pus bete in roate doar motociclistilor, ci si celor care isi lucreaza abdomenul de zor. Nu de alta, dar impatimitii fitness-ului au transpirat mult ca sa aiba ce sa afiseze in fata doamnelor. Fiecare muschi! Caci doamnele apreciaza ce-i frumos.

Si cei care au fost astazi in mall-uri au suspinat langa hainele din colectia de primavara-vara.

Ne uitam la calendar, ne uitam pe fereastra si dam din cap deznadajduiti. Meteorologii spun ca nu mai avem mult de asteptat. Temperaturile vor creste usor de joi. Insa cei care stiu ce inseamna zapada mieilor nu se vor grabi sa-si impacheteze puloverele si fularele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Observator Special: Romanii tanjesc dupa soare