Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Roxana a decis să-şi ia viaţa după o ceartă cu iubitul. Tânăra de 19 ani a înghiţit un pumn de pastile

O tânără în vârstă de doar 19 ani, din Târgu Jiu, a decis să-şi ia viaţa după o ceartă cu iubitul său, informează presa locală. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor, organismul tinerei a cedat, iar medicii nu au mai putut-o salva.

de Cristian Ionescu

la 19.07.2017 , 16:15

O tânără în vârstă de doar 19 ani, din Târgu Jiu, a decis să-şi ia viaţa după o ceartă cu iubitul său, informează presa locală. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor, organismul tinerei a cedat, iar medicii nu au mai putut-o salva. Familia şi prietenii sunt devastaţi, nu înţelege nimeni de ce Roxana a făcut aşa ceva.

Roxana a decis să-şi ia viaţa după o ceartă cu iubitul. Tânăra de 19 ani a înghiţit un pumn de pastile (GALERIE FOTO)

Articolul continuă după reclamă

Potrivit presei locale, Adelina Roxana a fost preluată cu ambulanţa după ce a înghiţit mai multe pastile de diabet şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu Jiu. După administrarea tratamentului, tânăra părea să aibă o evoluţie pozitivă şi a fost internată pe secţia Medicală a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Mărturisirea tânărului cu care se iubea Roxana, fata din Târgu Jiu care şi-a luat viaţa după o ceartă, cu un pumn de pastile: "Ce mână grea ai Doamne...știu că mulţi mă judecă"

Câteva ore mai târziu, starea de sănătate a fetei s-a complicat, iar medicii au solicitat elicopter SMURD pentru a fi transferată la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Roxana a pierdut însă lupta şi a murit pe patul de spital.

Trebuie să citeşti şi aceste articole pe aceeaşi temă

Mărturisirea tânărului cu care se iubea Roxana, fata din Târgu Jiu care şi-a luat viaţa după o ceartă, cu un pumn de pastile: "Ce mână grea ai Doamne...știu că mulţi mă judecă"

BALENA ALBASTRĂ ucide din nou! Un adolescent de 15 ani a fost găsit SPÂNZURAT în dulapul din dormitor. Băiatul şi-a transmis LIVE sinuciderea (VIDEO)

MOARTEA BIZARĂ a studentei la medicină, care a căzut de la etajul 4, naște controverse. Tânăra NU S-AR FI SINUCIS! Detalii din anchetă

Durere insuportabilă! O studentă eminentă s-a sinucis după ce s-a despărţit de iubitul ei: "Îmi doresc doar ca totul să se sfârşească"

DRAMĂ CUMPLITĂ! O fetiţă de 12 ani din Suceava s-a sinucis, din dragoste! Mama a găsit-o spânzurată în şură. Era singură la părinţi

Mesajul sfâşietor lăsat de fiica poliţistului din Arad, găsită moartă în casă! Tânăra de 20 de ani a scris un bilet de adio (VIDEO)

S-A SINUCIS din cauză că avea HEMOROIZI! Speriat de ce CITISE PE INTERNET despre boală, un tânăr din Argeș și-a luat viața într-un mod cumplit

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Roxana a decis să-şi ia viaţa după o ceartă cu iubitul. Tânăra de 19 ani a înghiţit un pumn de pastile