Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Rugămintea unui medic care îngrijește victimele din Colectiv: „Dați-ne liniștea pentru a lupta pentru viață!”

Unul dintre medicii care încă de vinerea trecută, de când a avut loc tragedia din Clubul Colectiv, a făcut un apel pe Facebook

de Redactia Observator

la 09.11.2015 , 09:47

Unul dintre medicii care încă de vinerea trecută, de când a avut loc tragedia din Clubul Colectiv, a luptat pentru a salva viețile victimelor, face un apel pe Facebook. Ina Petrescu le cere tuturor românilor să le ofere medicilor liniște și încredere.

Vă rog să aveți în continuare încredere în noi. Facem tot, absolut tot ce pot face medicii pentru viața tinerilor din Colectiv, în acest sistem imperfect care își arată încă o dată fața-i.

Specialiștii veniți din alte state, cu care ne-am consultat în aceste zile, au confirmat și apreciat deciziile luate și tratamentul pe care l-am aplicat. Le mulțumesc și lor, impresionată fiind de solidaritatea și altruismul de care au dat dovadă în aceste momente grele pentru noi, scrie medicul Ina Petrescu de la Spitalul Universitar. Aceasta face un apel public la liniște, de care cadrele medicale au nevoie pentru a îngriji răniții. Dați-ne liniștea de a-i opera, spăla, îngriji, pansa, tapota și masa pe tinerii aceștia. E liniștea de care avem nevoie pentru a putea continua pe drumul pe care l-am luat de o săptămână încoace- acela de a lupta pentru viață”, a scris medicul.

Articolul continuă după reclamă

Ina Petrescu vorbește și despre amărăciunea pe care a simțit-o atunci când unul dintre pacienți a pierdut lupta cu viața.

„Vorbele nu pot cuprinde amărăciunea pe care o simt. Am pierdut un om ieri. În aceste 7 zile în care l-am îngrijit alături de colegii mei, am sperat până în ultima clipă că va reuși, desi rațiunea îmi spunea că afecțiunile pe care le are sunt peste puterile-i. Dumnezeu să îi odihnească sufletul! Sunt cu gândul alături de familia îndoliată”, a completat Ina Petrescu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Rugămintea unui medic care îngrijește victimele din Colectiv: „Dați-ne liniștea pentru a lupta pentru viață!”